Balmain Paris Hair Couture Bag 2015.

Ieder jaar brengt Balmain Paris een setje uit met ''Hair Couture'' producten. Dit jaar komen de drie producten in een ontzettend leuk, zwart met wit gestreept tasje. Ik zag in eerste instantie ook alleen dit tasje en wilde hem daarvoor al aanschaffen, en toen ik zag dat er ook nog drie haarproducten in zaten was ik helemaal om. Als cadeautje kwam hij een paar dagen later -volledig als verassing- bij mij binnen en natuurlijk heb ik de producten uitgerobeerd.

Het schattige tasje is ideaal om mee te nemen in je tas naar school of werk, en daar ga ik hem dan ook voor gebruiken. Het formaat is precies goed en het design is uitermate schattig. Ik vind hem ook goed bij de zomer passen door de horizontale strepen; daar ben ik sowieso al dol op.

Als je het tasje opent komen hier drie producten uit, namelijk;
- Session Spray Strong
- Texturizing Salt Spray
- Argan Moisturizing Elixer
Een product wat altijd van pas komt is een goede haarspray. Deze gebruik ik niet dagelijks omdat het voor mijn haren niet nodig is, maar als ik gebruik maak van mijn stijl- en/of krultrang vind ik dit maar al te fijn. Zo blijft mijn kapsel grotendeels zitten zoals het hoort te zitten.

Iets wat ik voorheen nooit gebruikte, maar de laatste tijd des te vaker; Texturising Salt Spray. Dit is een spray waarmee je een beachy look in je haar kunt creƫeren, maar je kunt hem ook puur gebruiken om te zorgen voor volume. Hiervoor gebruik ik hem dan ook, omdat mijn haren bovenop niet altijd evenveel volume hebben.

En tot slot een tube Argan Moisturizing Elixer. Hiervan breng ik graag een beetje aan op mijn vingertoppen om het vervolgens in de puntjes van mijn haren te smeren. Hierdoor word het gepluis meteen een stuk minder en ziet mijn haar er gezonder en verzorgder uit.

Ik ben in ieder geval ontzettend blij met dit setje, met zowel de producten als het leuke tasje. Iets waar ik heel veel plezier van ga hebben en zeker bij jullie kan aanraden!

Balmain Paris Hair Couture Bag 2015 - €27.95
'' Zonder welk haarproduct kun jij absoluut niet?

12 opmerkingen

 1. Wat een leuke set, het lijken me hele fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt mij een superleuk setje. Voel je je heerlijk luxe als je het gebruikt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijn setje. Het ziet er ook gewoon mega luxe uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een leuk tasje. De producten klinken ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne producten zien het eruit! Ook het tasje vind ik erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah dat tasje is schattig. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oo dat tasje is zo mooi <3
  De haarproducten klinken erg fijn :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een schattig pakketje!

  BeantwoordenVerwijderen