Charlotte Tilbury The Vintage Vamp Palette & Stoned Rose Lipstick.

Ik kan het niet laten om dagelijks even rond te kijken op net-a-porter, een site met de meest prachtige -met name luxe- producten. Eerder dit jaar bestelde ik daar al mijn leren Karl Lagerfeld sneakers, en dit keer shopte ik in een andere categorie; Beauty. Hier verkopen ze onder andere de producten van het Engelse merk Charlotte Tilbury. Ik koos voor een oogschaduwpalette in de kleurencombinatie ''The Vintage Vamp'' en een lipstick in de kleur ''Stoned Rose''.

Het eerste waar mijn oog op viel waren de prachtige quatro ''Luxury Palettes'. Deze zijn er in verschillende kleurencombinaties, maar tijdens het opzoeken van de swatches werd mijn keuze onmiddelijk duidelijk. Ik ben echt een liefhebber van burgundy oogschaduws in combinatie met bruin en goud, en ''The Vintage Vamp'' is hier het perfecte voorbeeld van.

Maar niet alleen de oogschaduws zelf zien er ontzettend mooi uit, ook over de verpakking ben ik erg te spreken. Het vierkante doosje is simpel noch elegant. Ik vind het logo van Charlotte Tilbury ook op de voorkant van het doosje prachtig weergegeven in de ruit. De verticale streep maakt het geheel tot slot helemaal af.
Maar als je het doosje open maakt is het palette nog veel mooier. Het is echt een plaatje, bijna zonde om te gebruiken! Hier gaat het wederom niet alleen om de oogschaduws, maar ook met de geweldige vormgeving. Het goud met de gegraveerde letters maakt het weer net een stukje luxer en daar ben ik dol op.
Omdat het gaat om een vrij prijzig palette hoopte ik dat de swatches in het echt net zo mooi zouden zijn als op de foto's op internet, en niets bleek minder waar. Dit palette bevat vier kleuren en bij elke kleur staat een korte beschrijving;
1. Prime
2. Enhance
3. Smoke
4. Pop

Op bovenstaande foto zie je ze in de volgorde 1, 4, 2, 3. Alle vier de kleuren zijn zeer intens gepigmenteerd en je kunt ze dan ook erg goed opbouwen. Ook op je oogleden zien ze er prachtig uit. 1 en 4 zijn een stukje meer creamy maar geven daardoor ontzettend veel glans af, en 2 en 3 zijn juist een stuk vaster en geven daardoor met name veel pigment af. Ik vind ze allemaal prachtig en gebruik ze maar al te graag!
En tot slot kon ik het ook niet laten een lipstick mee te bestellen. Dit is de ''Fallen from the lipstick tree'' lipstick in de kleur ''Stoned Rose''. Wederom in mijn oh-zo-geliefde rijtje met bruinige tinten, want hier had ik er tenslotte nog niet genoeg van! ;)

Wat vind ik alleen de huls van deze lipstick al prachtig! De roségouden huls is misschien een beetje aan de kitschy kant omdat de kleur zo overduidelijk rosé is, maar zelf vind ik hem desondanks dat erg mooi. Het reliëf maakt de huls ook net weer wat specialer.
En dan heb je de kleur van de lipstick nog niet eens gezien, want die is nog veel mooier als de huls. Vergeet niet ook nog even naar de dop te kijken, daar staan de initialen ook nog eens mooi in vormgegeven.

Maar de kleur is toch het belangrijkste van de lipstick en via internet was dat aardig lastig om uit te zoeken. Heel veel swatches waren er namelijk niet en op alle swatches die ik kon vinden was de kleur totaal verschillend. Op de gok heb ik hem dus maar besteld, en daar heb ik absoluut goed aan gedaan.
Want ''Stoned Rose'' is echt prachtig. Een kleur die nog een stukje meer bruin is dan mijn meeste lipsticks in deze categorie en daardoor ook weer volledig anders. Door de creamy substantie brengt hij gemakkelijk aan op mijn lippen en ziet hij er fantastisch uit.

Zelfs met die creamy substantie blijft de lipstick ook voor een lange tijd op mijn lippen zitten. Als ik echt een grotere maaltijd heb gehad moet ik hem even bijwerken, maar anders valt dit reuze mee en hoeft dit niet zo vaak te gebeuren.

Wat ben ik blij met deze productenvan Charlotte Tilbury! Eerst twijfelde ik nog even met oog op het bestellen door de toch wat hogere prijzen, maar achteraf gezien zijn ze het zeker waard. Ik zou absoluut nog weer eens wat willen proberen van dit merk.

Charlotte Tilbury The Vintage Vamp Luxury Palette - €48.00
Charlotte Tilbury Stoned Rose Lipstick - €30.00
'' Heb jij al eens iets van Charlotte Tilbury geprobeerd?

26 opmerkingen

 1. Ik heb al wat meer gelezen/gezien van de Charlotte Tilbury make-up, het ziet er allemaal prachtig uit, zo ook jouw producten! Ik vind de tint van de lipstick echt helemaal geweldig, zo uniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige producten! Helaas niet binnen mijn budget, hoewel de lipstick echt onwijs mooi is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat zijn de oogschaduws prachtig zeg. De lipstick vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ze, ik wil ze! En ik zal ze ook kopen haha. Waaaauw, alleen de verpakking al zorgt ervoor dat ik ze koop + de naam. Prachtige producten die iedere meid wel in zijn stash moet hebben hahaha, vind je niet? Geweldig! Het is geen goedkope prijs maar met een beetje sparen moet het wel lukken hihi. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie producten, ik ken dit merk niet eerlijk gezegd haha! Ik vind het ook best wel duur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n mooie producten! Volgend weekend zit ik in Londen en daar wil ik heel graag iets kopen van Charlotte Tilbury, ik denk dat het een lipstick wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow het palette is zo onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik vind Charlotte Tilbury packaging echt too die for. Wil zeker een keer een lipliner, lipstick of palette ervan bemachtigen! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie producten! Die huls vind ik helemaal niet kitsch, hoor! Ik zou hem graag in mijn stash willen hebben! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik blijf dit een prachtig merk vinden. het palette is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dit is een compleet nieuw merk voor mij, nog nooit van gehoord. ik vind de producten er wel prachtig uit zien. en ik ga ook eens op die site kijken, thnx voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. net-a-porter is echt een geweldige site! Charlotte Tilbury, daar heb ik al veel goeds over gehoord. Als ik naar Engeland ga neem ik zeker wat mee:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben van plan er eentje te kopen binnenkort. Ben nog aan het twijfelen dewelke. Ik wou graag het The Dolce Vita palet kopen maar toen ik deze opmerkte begon ik sterk te twijfelen. Ze lijken zo op mekaar, de ene iets bruiner en de andere iets meer naar het roze. Hmm. Moeilijke keuze! ;)

  Liefs, Charline | Charline Has a Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijke kleurtjes, so pretty! Vooral het uiterlijk van het oogpaleltte vind ik helemaal tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Supermooie producten! En wat een prachtige pigmentatie heeft dat palette :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oooeh nice!
  ik vind het echt super mooie producten

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar het zijn wel mooie producten zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat oogschaduwpalette ziet er erg mooi uit, maar de lipstick is voor mij wss iets te bruin

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oeehh wauw wat mooie producten zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wauw echt super mooi, ben benieuwde naar een look!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, het ziet er allemaal super mooi uit! Ik ga dat merk zeker ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Kelly

  Ik heb je genomineerd voor The Versatile Blogger Award! Als ik wat make-up tips nodig heb lees ik je blog erg graag. Meer informatie kun je op mijn blog vinden http://lovelytimewithnicky.blogspot.nl/

  Liefs, Nicky :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een prachtig palette! Ik hoor Britse bloggers (tanya burr, zoella, beautycrush) altijd raven over CT dus moet echt wel goed zijn!

  BeantwoordenVerwijderen