Coming Soon: MAC x Ellie Goulding Collection.

Het heeft even geduurd voordat één van de MAC collecties mijn aandacht weer heeft getrokken. Hoewel het momenteel nog de Wash & Dry collectie is die verkrijgbaar is in de stores komt er binnenkort weer vernieuwing, MAC doet namelijk een samenwerking met niemand minder dan Ellie Goulding. Een collectie die mij ontzettend aanspreekt en daarom deel ik hem graag met jullie.

Veel foto's zijn er van deze collectie nog niet beschikbaar, maar desondanks dat wilde ik hem toch alvast met jullie delen. De foto's die wel zijn opgedoken vind ik er namelijk veelbelovend uitzien. Ik zie al een prachtig cream colour base palette, lipstick, lipgloss, een bronzer en blush duo, nepwimpers en een oogschaduwstick.

De vormgeving van deze collectie vind ik overigens ook prachtig. Hij doet mij in eerste instantie een beetje denken aan de Julia Petit collectie van een tijdje geleden door de combinatie van kleuren.

De lipstick en het palette gaan in ieder geval alvast op mijn wishlist en ik kan niet wachten tot er foto's in een hogere resolutie beschikbaar zullen zijn. Voor nu is het nog even wachten, want hij zal pas vanaf december/januari online gaan.

'' Wat is jouw eerste indruk van deze collectie?

12 opmerkingen

 1. Oe ik ben heel benieuwd naar hoe de collecite gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave collectie! Ik vind Ellie Goulding echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de bronzer en blush duo en de lipstick wel heel mooi uitzien! :-)
  Hopelijk is het niet té duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt een geweldige collectie! Hij komt trouwens uit in dec/jan en het palette bevat geen oogschaduw maar wel 4 Cream Colour Bases! Ik kijk vooral heel erg uit naar dat palette en de lipstick! Helaas is het nog een tijdje wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik zag het inderdaad vanmorgen, foutje haha. Helaas nog even wachten inderdaad!

   Verwijderen
 5. Dit is een collectie waar ik naar uit kijk ! Ben erg benieuwd, I <3 Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh...prachtige collectie, hier wil ik de lipstick van :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag het ook en my god ik MOET de bronzer/blush duo hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel erg benieuwd naar deze collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie, draagbare collectie! Ik heb eigenlijk nooit iets van de MAC limited edition collecties, ik ben altijd te laat :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, ik ben hier wel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen