Lollipops Paris Glossy Lipstick & Eyeshadow.

Doordat er voor mijn blog regelmatig pakketjes binnenkomen maak ik veel kennis met nieuwe merken. Zo kwam er laatst een pakketje van het merk Lollipops Paris, een voor mij nieuw merk wat  onmiddelijk deed denken aan Too Faced. De verpakking, maar ook qua namen. Ik haalde twee van de producten uit het pakketje om deze voor jullie te reviewen; een glossy lipstick en een long lasting eyeshadow.

Omdat ik het merk nog niet kende vond ik het aardig lastig een inschatting te maken van de kwaliteit. Ik had er nog geen reviews over gelezen en over het algemeen wijkt je eigen mening toch weer wat af van die van iemand anders.
 
De verpakking vind ik allereerst erg overeenkomen met die van Too Faced. Ik moet er onmiddellijk aan denken, met name door de lettertypes en kleurkeuzes, maar dat vind ik geen probleem. Als je houd van een speels uiterlijk bij je producten vind ik ze heel leuk, maar persoonlijk ben ik toch meer fan van een iet wat strakkere uitstraling.
Maar ondanks dat de vormgeving mij niet ontzettend aanspreekt was ik natuurlijk wel erg benieuwd naar de producten. Ik probeerde allereerst de Glossy Lipstick in de kleur 104 Milk Shake Baby uit. Dit is een fuchsia roze kleur waarvan ik hoopte dat hij veel pigment zou bevatten.
En ondanks dat het een felle kleur is vind ik niet dat hij heel veel pigment afgeeft. Het is geen lipstick die zorgt voor een volledige dekking, hij geeft meer het effect van een glossje. Nu is daar ook niets mis mee, maar persoonlijk ga ik liever voor een volledige dekking.

Als je dus houd van een niet zo dekkend kleurtje en een hele glossy finish is dit absoluut een aanrader. Zelf ben ik er niet zo'n fan van omdat ik houd van een egaal effect, en daarbij heb ik liever dat het wat langer blijft zitten. Dat is hierbij niet zo het geval.
De lipstick is absoluut geen slecht product, maar voor mij wat minder geschikt. Daarom was ik des te nieuwsgieriger naar de oogschaduw. Hier is de verpakking wederom hetzelfde, alleen dan in een iets andere vorm. De mono oogschaduw is gemakkelijk om mee te nemen, maar zelf gebruik ik liever een palette. Dit scheelt weer een heleboel ruimte en ook thuis heb ik zo de kleuren makkelijk bij elkaar.
Maar een mooi kleurtje is het absoluut. Ik ontving deze oogschaduw in de kleur 802 Midnight Wish, wat mij doet denken aan een mocca kleurtje met een boel gouden glitters en shimmers. Dit is een kleur die ik dagelijks zou kunnen dragen, dus ik hoopte hier op een net wat sterker gepigmenteerd product als bij de lipstick.
En met de oogschaduw heeft het merk mij ook absoluut niet teleurgesteld. Het pigment hiervan is fantastisch en daarbij levert hij haast geen fall out. Met een waaierkwast zijn de glittertjes die er wel eens naast kunnen vallen eenvoudig van de huid te verwijderen.
 
Over de lipstick ben ik dus niet helemaal lovend, maar de oogschaduw is wat mij betreft absoluut een aanrader. Mochten ze hier eens palettes mee gaan maken is het helemaal top!
 
Rouge à Lèvres brillant - €11.95
Fard a paupieres mono - €11.50
'' Was jij al bekend met dit merk?
 
 *Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

27 opmerkingen

 1. Ik heb deze producten ook ontvangen, ze zien er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie producten en kleuren zeg! Jammer dat de lipstick niet helemaal is wat je hoopte, ik snap je daarin helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige producten, goede pigmentatie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al wel eens van het merk gehoord, ik geloof dat ze het in Duitsland sowieso wel verkopen! :-)
  De oogschaduw ziet er in ieder geval prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De oogschaduw lijkt me prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een schattige producten! Ik heb er nog nooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die kleur lipstick is mooi, maar de dekking vind ik ook tegenvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas valt het inderdaad een beetje tegen, maar het blijft een leuk kleurtje!

   Verwijderen
 8. De verpakking vind ik echt super mooi! De lipstick ziet er inderdaad niet geweldig uit maar de oogschaduw daarentegen wel =)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had nog nooit van het merk gehoord. Maar ik vind de lipstick wel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke verpakkingen! De producten zien er ook mooi uit :) De kleur van de lipstick vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, de oogschaduw is echt geweldig gepigmenteerd! Mooi kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een prachtige kleur. Pak hem er regelmatig bij!

   Verwijderen
 12. Dit merk was ik eens tegengekomen en ik was hier benieuwd naar. De oogschaduw is echt geweldig! Wat een toppertje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh wow dit merk kende ik nog niet
  maar wat een pigment heeft die oogschaduw zegggg

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw ze zien er prachtig uit. ik zou wel wat van dit merk willen proberen, ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De lipstick geeft inderdaad niet heel veel pigment af maar de oogschaduw is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. leuk zeg, mooie blog! ik ben zelf sinds gister begonnen met mijn blog, ik kan heel veel van jou leren! Daarom zou ik het echt zo leuk vinden als je een kijkje neemt en een leuke reactie achterlaat❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dit merk ken ik niet, mooie producten & de verpakkingen zijn erg leuk!
  Het pigment is super van de oogshaduw :o
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ken dit merk niet maar ik ben helemaal verliefd! Al is het alleen al om de verpakking, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jammer dat de lipstick jou niet zo beviel. Ik vind beide producten er erg goed uitzien! De verpakkingen zijn ook mega leuk. Ik kende dit merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De oogschaduw vind ik inderdaad wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen