Lush Angels On Bare Skin Cleanser.

Tijdens mijn vakantie in London probeerde ik voor het eerst één van de reinigers van Lush, des tijds de ''Let The Good Times Roll Facial Cleanser'', een reiniger met niet alleen de geur van popcorn, maar ook met echte stukjes. Ik vond deze toen der tijd heerlijk, qua geur en in gebruik, maar nu ben ik er absoluut geen liefhebber meer van. Omdat ik de werking nog wel steeds erg fijn vind besloot ik een andere variant te bestellen, namelijk Angels On Bare Skin.

Als je het potje opent komt meteen de geur van dit product je tegemoet. Een geur waarvan ik verwachtte dat ik hem erg aangenaam zou vinden, dat alles gezien de ingrediënten, maar het viel me toch een beetje tegen. Als beschrijving van Angels On Bare Skin staat er dat de gemalen amandelen veranderen in amandelmelk als je het met water vermengt, maar helaas merk ik daar weinig van qua geur. Ik vind hem absoluut niet lekker ruiken, maar gelukkig blijft de geur na het reinigen niet hangen.

De ingrediënten van deze reiniger zijn als volgt; Amandelen, Glycerine, Kaoline, Water, Lavendel essentiële olie, Roos Absolue, Kamille essentiële olie, Blauwe chamomilla, Tagetesolie, Essentiële, Benzoë Gom, Lavendelbloemen, Limonene en Linalool.
Maar hoewel de geur mij niet zo aansprak was ik wel erg enthousiast over de werking, wederom. Het is geen reiniger die ik daarom opnieuw zou aanschaffen, maar als hij een andere geur had gehad vond ik hem maar al te prettig. Let The Good Times Roll was al een groot favoriet, maar deze is nog net een stukje fijner. De substantie is iets dikker en minder plakkerig en daardoor word mijn huid nog eens extra zacht. Na gebruik hoef ik enkel nog een dun laagje crème aan te brengen en dan voelt mijn huid weer heerlijk zacht én schoon aan.

Angels On Bare Skin hoef je niet alleen voor je gezicht te gebruiken, maar ook voor de rest van je lichaam is hij geschikt. Zelf vind ik het dan weer zonde om het voor het hele lichaam te gebruiken omdat het product dan een stuk sneller op gaat, maar als je het prettig vind is dit wel een mogelijkheid.
Voor enkel je gezicht heb je in ieder geval niet zoveel nodig en kun je ook een hele tijd doen met het product. Bij dagelijks gebruik doe je er een paar maanden mee. Als je hem niet zo vaak gebruikt is het aan te raden hem in de koelkast te bewaren. Omdat het een vers product is is hij dan langer houdbaar.

Afgezien van de geur ben ik erg enthousiast over deze reiniger en zou ik hem zeker weer aanschaffen, mits ik de geur aangenaam zou hebben gevonden. Nu kies ik de volgende keer toch voor een ander in de hoop dat deze geur mij beter bevalt. Over de werking ben ik in ieder geval dik tevreden!

Lush Angels On Bare Skin Cleanser - €9.90 voor 100 gram.
'' Wat is jouw favoriete Lush reiniger?

22 opmerkingen

 1. Jammer van de geur en wat ziet het er gek uit! Hij lijkt mij wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De substantie is inderdaad even wennen, maar zodra je er aan gewend bent is het fantastisch.

   Verwijderen
 2. Deze lijkt mij superhandig als reiniger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook gehad. De werking vond ik heel fijn, maar de geur was totaal niet lekker. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat jij de geur ook niet zo prettig vond!

   Verwijderen
 4. Lijkt me een fijne cleanser , alleen jammer van de geur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb Herbalism gehad maar die geur vond ik al zeker niet zo fijn, al went het tegelijk ook wel. Jammer genoeg vind ik zo'n vaste reinigers niet zo heel erg gemakkelijk in gebruik en daarom liet ik hem dikwijls staan en gebruikte ik andere producten in de plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer, zonde om te laten staan zo'n reiniger! Soms gebruik ik echter ook liever even een vloeibare, dat is net wat sneller.

   Verwijderen
 6. Ik ben echt gek op deze, hartstikke fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hier zoveel goede dingen over gehoord, het lijkt me echt een geweldig product. Wel jammer van de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook al eens gebruikt en vond hem echt super, de geur is inderdaad wel speciaal maar ik denk dat de meeste reinigers van Lush dat wel hebben, helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer van de geur... Maar brengt het wel fijn aan, want het ziet er mega dik uit haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is in eerste instantie inderdaad vrij dik, maar zodra je hem vermengt met water word hij een heel stuk vloeibaarder.

   Verwijderen
 10. Ik had deze ook maar ik vond zowel de werking als de geur niet fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer van de geur, maar wel fijn dat de reiniger een goeie werking heeft :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Spijtig dat die geur wat tegenviel! Al hoor ik dat mensen Herbalism ook niet lekker vinden ruiken, en die vind ik net heerlijk, haha. Dus misschien moet ik toch eens aan deze gaan ruiken! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb deze ook gehad , helaas is die op want ik vond 'm zo fijn! De geur vond ik juist wel lekker naar lavendel ruiken. Ik gebruik nu Lush herbalism, maar deze vind ik denk ik fijner :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Smaken verschillen inderdaad. Herbalism klinkt ook goed, ik ben benieuwd welke mij beter zou bevallen.

   Verwijderen
 14. Ik vind de geur niet eens zo vies.. Ik vind hem ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat jammer dat de geur niet zo lekker is. Ik heb dit nog nooit gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het ziet er best wel apart uit..maar het lijkt me wel een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen