MAC Creme In Your Coffee, Faux & Mehr.

Hoewel ik in mijn laatste review over MAC's Velvet Teddy melde dat er geen kleuren meer waren die ik nog écht graag wilde hebben, kom ik hier enkele weken later met een review over drie nieuwe kleuren. Ik kocht namelijk drie lipsticks met drie verschillende finishes; Creme In Your Coffee, een Cremesheen Lipstick, Faux, een Satin Lipstick en Mehr, een Matte Lipstick.

Alle drie de kleuren zijn in mijn favoriete thema van de laatste tijd; bruine en oudroze teinten. Desondanks dat zijn ze toch allemaal verschillend, evenals de finishes. Een echte favoriete finish heb ik niet als het gaat om MAC lipsticks en daarom bevallen ze mij eigenlijk allemaal erg goed.

Deze lipsticks waren overigens ook niet zozeer impulsen. Van Creme In Your Coffee en Faux was ik toch al een tijdje gecharmeerd, maar aangezien ik nog niet helemaal zeker was of ik ze wilde aanschaffen had ik dat nog niet gedaan. Nu ik ze echter in de winkel zag, iets wat normaliter niet kan gezien de schrale filialen bij mij in de buurt, vond ik ze zo mooi dat ik ze niet langer kon weerstaan.
En daarnaast kwam ik ook het kleurtje Mehr tegen. Deze is wat mij betreft tot nu toe een stuk minder populair als de andere kleurtjes en ik had er eigenlijk ook nog niet eerder wat over gehoord of gelezen. Het kleurtje past echter perfect bij de andere twee en ook deze ging zonder twijfelen mee naar huis.
Maar als ik nu een favoriet moet aanwijzen vind ik dat erg moeilijk. Het zijn drie kleurtjes in hetzelfde kleurenthema en ik weet zeker dat er ook genoeg mensen zijn die ze veel te veel op elkaar vinden lijken, maar ik zie toch een aantal grote verschillen. Niet alleen in finishes, maar ook in kleuren.

Hoe Creme In Your Coffee meer bruinig is, neigt Faux naar een lichte oudroze teint en Mehr naar een donkere oudroze teint. Totaal verschillende kleuren, niet waar?
En natuurlijk valt er ook niet te klagen over het pigment. De kleuren zijn stuk voor stuk ontzettend gepigmenteerd en daarom ben ik er maar al te blij mee. Een favoriet heb ik tot nu niet, maar die zal ik vanzelf creëeren na verloop van tijd. Voor nu gebruik ik ze alle drie even graag!

MAC Lipsticks - €19.00 per stuk.
'' Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

35 opmerkingen

 1. Dit soort tinten zijn ook mijn favorieten :) Van deze drie vind ik Faux het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede keuze! Zelf heb ik die nog niet kunnen maken.

   Verwijderen
 2. Wow mehr is prachtig die kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren! Faux staat nog op mijn wishlist! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op dit soort kleurtjes <3
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kleurtjes. ik kende deze kleuren, behalve faux, nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleuren zeg. Ik vind ze alle drie echt ontzettend mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleurtjes! Ik heb ze al meerdere malen in mijn handen gehad, maar kon niet kiezen. Misschien dus maar gewoon voor meerdere kleuren gaan, zoals jij! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze allemaal heel erg mooi, lekker naturel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige lipsticks =)
  MAC heeft veel mooie kleuren !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ze zijn prachtig en wel allemaal een beetje in hetzelfde straatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I love your blog! and great post
  Those color look great xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw alle 3 super pretty! Ik heb Brave, lijkt ook op deze kleuren. Daarom vond ik het zo moeilijk om er eentje te kiezen.Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt inderdaad, zelf heb ik Brave ook. Toch is hij weer net wat anders!

   Verwijderen
 13. prachtige kleuren, al lijken ze wel veel op elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Creme in your coffee kende ik nog niet. Mehr staat al op mijn verlanglijstje, ik vind het zo'n mooie kleur! De drie kleurtjes zijn allemaal gelijkaardig maar door de verschillende finishes zijn ze zeker nog verschillend genoeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik schrok al, ik dacht 'huuh heeft ze nou drie dezelfde kleuren gekocht?'. Maar toen ik verder keek zag ik het verschil. Prachtige mooie kleuren! Ik vind de lipsticks van MAC super fijn en vooral de matte versie omdat het langer blijft zitten, maar de normale versies hebben ook hun eigen beauty.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh nee! Zijn inderdaad allemaal verschillend, stuk voor stuk prachtige kleurtjes.

   Verwijderen
 16. Ik vind de kleuren wel mooi, maar denk dat ze mij niet zullen staan helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik zou dolgraag Mehr willen hebben. Ik wacht alleen nog even met het kopen, want ik ben volgende maand jarig haha. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oehh...mooie Nude kleurtjes <3,
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat zijn nog eens drie mooie aanwinsten! Faux vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het zijn niet helemaal mijn kleuren maar ze zijn wel lekker draagbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, ik houd van dit soort kleuren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke kleuren! Faux staat hier ook nog op het verlanglijstje, helaas zal ik moeten wachten tot ik nog eens naar de macstore kan, want hier zijn er helaas geen in de buurt :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De dichtstbijzijnde is voor mij ook helaas anderhalf uur rijden, maar gelukkig kun je het ook online bestellen. Al kijkt dat een stuk minder lekker!

   Verwijderen
 23. Prachtige kleurtjes. Helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dit soort tinten zijn echt mijn favoriet. Ik verkies faux!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. wat een mooie kleurtjes zeg!

  leifs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Faux blijft één van mijn favorieten en sinds gisteren heb ik Mehr. Creme in your coffee lijkt mij ook zeer mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Erg mooi! Faux is mijn favoriet uit deze lipsticks. x

  BeantwoordenVerwijderen