My New Favourite Tea Flavours.


Dat ik geen grote fan ben van theesmaakjes maakte ik laatst al bekend in mijn ''Cozy Evening'' blogpost, en nog niet zoveel later heb ik er een nieuwe favoriet bij. Ik ontving namelijk drie soorten thee waarvan één er nu mijn absolute favoriet is. Dit is bovendien niet zomaar een smaakje, maar een wel erg bijzondere. Ik had er in ieder geval nog niet eerder van gehoord en ben benieuwd of dat bij jullie ook zo is!


Ik ontving namelijk een leuk pakketje met daarin een aantal producten die mij allemaal maar al te goed zijn bevallen. Allereerst ontving ik drie zakjes met losse thee in de volgende smaken;
- Zwarte Thee; Irish Mornings
- Zwarte Thee; Earl Grey Creme
- Zwarte Thee; Bounty Blend

Uiteraard begon ik met het proberen van de smaak waar ik het meest nieuwsgierig naar was; de Bounty Blend. Toen ik het zakje opende rook ik de cacao en kokos al en kon ik niet meer wachten om hem te proeven. En wat is deze lekker! De kokos smaak is helemaal niet overheersend maar juist heel subtiel en aangenaam.

Als tweede probeerde ik de Earl Grey Creme. Deze is net wat zachter en warmer van smaak als een normale Earl Grey, en gezien ik dol ben op die smaak is ook deze helemaal goedgekeurd.

Tot slot ontving ik de Irish Mornings thee, eentje waar ik ook erg nieuwsgierig naar was. Dit is een thee bestaande uit zwarte thee, kokos stukjes, wilde aardbei bladeren, smaakstof en saffloer. Als je meer bent van de apartere en zoetere smaken is dit een aanrader. Zelf ben ik geen grote fan van zoete smaken, maar toch vond ik deze niet verkeerd!

Om de losse thee te kunnen gebruiken ontving ik ook de ''Tea Kettle Egg''. Hier doe je de losse thee in om hem vervolgens in je beker te hangen. Zodra je thee naar wens is kun je hem weer wegzetten op de onderzetter die erbij geleverd word om te voorkomen dat hij verder gaat lekken.

Maar bij de thee hoort zo af en toe ook iets lekkers. Ik ontving een setje Tartufi Dolci Pistachio. Dit is een setje van vijf heerlijke chocolaatjes. Een Tartufi is dan ook een stukje chocolade dat wordt gegoten en vervolgens wordt gekoeld als een stukje fudge. Bij deze variant is de smaak van Pistache duidelijk te proeven en dat resulteert in een hele aparte, maar aangename smaak. Zoet zijn ze wel en het liefste neem ik daarom slechts een halfje, maar lekker is het zeker!

Ik ben erg blij met mijn producten van The Dutch Tea House en weet zeker dat ik hier weer terug ga komen. Ik ben nog erg nieuwsgierig naar de andere smaken Tartufi, en de bounty thee wil ik zeker opnieuw proberen!

Losse thee - €2.89
Tartufi Dolci Pistachio - €2.95
Thee ei kettle - €4.75
'' Wat is jouw favoriete theesmaak?

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

10 opmerkingen

 1. Lekker die chocolaatjes hmm. De thee klinkt ook heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De smaak en geur van losse thee is toch altijd wat intenser, heel fijn vind ik dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind earl grey echt niet te drinken, geef mij maar munt thee! Mooie foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dit eruit als lekkere thee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De thee klinkt heerlijk. Ik ben echt een theeleut haha, vind zowat alle smaken lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt allemaal heel erg lekker! Losse thee is meestal erg lekker vind ik. Zelf ben ik echt geen fan van kokos, dus de Earl Grey zou ik denk ik het lekkerst vinden. Die drink ik zelf sowieso ook het vaakst thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's! De thee smaken klinken erg lekker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke thee en prachtige foto's....

  BeantwoordenVerwijderen