My Skin Care Routine - Summer.

Het reinigen van je make-up is niet altijd even leuk, maar wel ontzettend essentieel. Je wilt tenslotte dat je make-up er goed uit ziet en daarvoor is het belangrjk dat je huid dat ook doet. Mijn Skin Care routine is kort, doch efficiënt. Doormiddel van slechts vier producten, allemaal van hetzelfde merk, verzorg ik dagelijks mijn huid en moet ik zeggen dat mijn huid er steeds beter uit gaat zien.

De producten die ik gebruik komen allemaal uit de verzorgingslijn van Benefit. Het merk heeft overigens nog veel meer producten die ik graag wil proberen, maar aangezien ze vrij prijzig zijn koop ik slechts eens in de zoveel tijd iets. Van die producten heb ik dan wel weer aanzienlijk veel profijt, dus de prijs zijn ze zeker waard.

Ik begin met het gebruiken van de Cleanse It Remove It Make Up Remover. Dit is een micellair water en met slechts drie wattenschijfjes kan ik mijn make-up volledig verwijderen. Ik gebruik deze nu een kleine drie maanden bijna dagelijks en hij is inmiddels iets over de helft. 

Omdat hoe goed je ook reinigt er altijd wat blijft zitten na enkel een make-up remover gebruik ik hierna de Refined Finished Facial Polish. Dit is een reiniger met milde scrubdeeltjes. Ook deze heb ik inmiddels een tijdje, en deze is nog een stuk zuiniger in gebruik. Hier hoef je tenslotte nog minder van te gebruiken!

Als derde gebruik ik de Total Moisture Facial Cream. Dit is een grote pot en het lijkt nu, na een paar maand, alsof ik hem nog amper heb aangeraakt. En dat terwijl ik hem royaal aanbreng. Doordat dit een wat dikkere crème is gebruik ik hem meestal enkel in de avond. Daarvoor is hij perfect.

En tot slot gebruik ik de It's Potent Eye Cream nog voor de donkere cirkels onder mijn ogen. Hiervan heb ik helaas nog geen full size, maar ik denk dat ik die nog wel ga halen. Het is namelijk een geweldig product!

En dat waren alle producten die ik gebruik. Het zijn er helemaal niet veel en het kost je nog geen vijf minuten tijd om alle stappen te voltooien!

'' Hoe ziet jouw Skin Care routine er uit? 

15 opmerkingen

 1. Heel leuk om te zien, ik vind deze producten zo mooi! Ik ben er ook wel nieuwsgierig van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de verpakking erg elegant ogen. Deze wil ik wel open en bloot in mijn badkamer zetten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een interessante producten, ik wist niet dat Benefit deze had.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten! Ik wist niet dat Benefit verzorgingsproducten had, ik ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn ontzettend fijne producten, zeker om aan te raden!

   Verwijderen
 5. Prachtige producten allemaal!
  Je maakt me wel heel nieuwsgierig.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakkingen zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze lijn lijkt me echt ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig leuke verpakking. Ik ga ook eens naar deze verzorgingslijn kijken :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de verpakkingen alleen al heel mooi! Fijn dat ze zoveel goeds doen voor je huid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hm, dit klinkt echt als een aanrader moet ik zeggen. Het ziet er ook mooi uit haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De producten zien er in ieder geval al prachtig uit. Spijtig dat ze zo duur zijn though :3 xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De verpakking van huidverzorging ziet er erg mooi in de zomer, maar ik denk dat ze zijn duur

  BeantwoordenVerwijderen