On My Beauty Wishlist III

 
Het is inmiddels twee maand geleden dat ik voor het laatst een wishlist heb gedeeld. Hoewel ik van mijn eerste ''On my beauty'' wishlist niets heb aangeschaft heb ik dit wel gedaan van de tweede. Ik kocht zowel Purity als Velvet Teddy en ik ben met beide erg tevreden. Inmiddels zijn er weer een boel nieuwe producten aan toegevoegd die ik graag met jullie deel.
Anastasia Liquid Lip Colour - Lovely; Nu ik zo'n beetje elke MAC lipstick heb die ik wilde en ik wacht tot er weer nieuwe kleuren uitkomen richt ik mijn ogen ook op andere merken. In de video's van Nikkie kom ik regelmatig de Anastasia Liquid lip Colours tegen en één van mijn favoriete kleuren is Lovely. Deze hoop ik gauw aan mijn collectie toe te kunnen voegen.

Kat Von D Shade Light Contour Palette; Het Contour palette van Anastasia is werkelijk prachtig, maar over dit contour palette van Kat Von D hoorde ik ook een heleboel positieve dingen. Ik vind hiervan de vormgeving overigens ook ontzettend mooi. Beide wil ik erg graag proberen!

Laura Mercier Paint Wash Liquid Lipstick Nude Rose; Wederom een Liquid Lip Colour, dit keer van Laura Mercier. Hoewel ik eerst nooit een grote fan was van liquid lipsticks begin ik er nu steeds meer van te gaan houden. Tijd om weer eens wat nieuwe aan te gaan schaffen!

Givenchy Le Rouge Brun Créateur; Sinds mijn vriend me een afbeelding stuurde van de Le Rouge lipsticks van Givenchy kijk ik er bijna dagelijks naar. Ik heb tenslotte nog niet genoeg lipsticks en deze in de kleur Brun Créateur is echt prachtig.

Laura Mercier Artists Palette Eyes; Laura Mercier heeft niet alleen prachtige lipproducten, ook de oogschaduwpalettes van het merk zijn prachtig. Het Artists Palette staat hoog bovenaan mijn lijstje. De laatste tijd ben ik steeds meer van de (semi)matte, nude kleuren met zowel een bruine of roze ondertoon.

Nars Radiant Creamy Concealer; Mijn MAC concealer die ik gebruik voor onder mijn ogen begint aardig op te raken en aangezien ik daar niet volledig weg van ben wil ik graag die van Nars eens proberen; De Radiant Creamy Concealer.

MAC Pressed Pigment Summer Honey; En uiteraard is een wishlist van mij niet compleet zonder op zijn minst één product van MAC. Ik wil weer wat meer gaan werken met pigments en pressed pigments, en deze pressed pigment in Summer Honey lijkt me perfect voor in de binnenste ooghoek.

'' Wat staat er bovenaan jouw beauty wishlist?

18 opmerkingen

 1. Prachtige producten staan er op je wishlist! De lipstick van Givenchy is lovely.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat Kat von D palette lijkt me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige producten, hele mooie wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie wishlist! Die concealer van Nars staat ook al een hele tijd op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh wat een mooie lijst! Ik heb toevallig van de week ook mijn lijst online gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige producten! Ze lijken ook onderling te matchen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh wauw zoveel prachtige producten! Vooral de oogschaduwpaletten spreken me erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah heerlijke wishlist. Ik word er gelijk zo hebberig van haha. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah, wat een fijne wishlist met prachtige producten! Ik heb een enorme wishlist voor wanneer ik naar Amerika vertrek, ik ga daar helemaal los denk ik hihi. Ik wil heel graag een contour palette en heb ook een aantal oogschaduws op het oog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne wishlist zeg, ik zit een beetje te kwijlen haha. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super mooie producten allemaal. Vooral dat oogschaduw palette ziet er echt prachtig uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het Kat Von D Shade Light Contour Palette staat ook al een hele tijd op mijn wishlist, net zoals de Anastasia Liquid Lip Colours. Ik hoopte ze vorige maand bij Sephora in Parijs te scoren, maar spijtig genoeg werden de merken daar niet verkocht. Als ik ze ergens vind zonder torenhoge verzendkosten koop ik ze direct! Dat Laura Mercier Artists Palette Eyes ziet er ook wel héél interessant uit, die ga ik eens van dichter bij bekijken :p.

  BeantwoordenVerwijderen