Products worth the hype.

Als liefhebber van blogs zul je er vast meerdere keren tegenaan zijn gelopen; de plotselinge aandacht voor één specifiek product. Hoewel er talloze beauty producten zijn is het altijd zo dat zodanige producten vaker naar voren komen dan de andere. Veel van deze producten waarom een hype gaande is/is geweest heb ik ook in mijn collectie. Ik heb de producten de afgelopen weken of zelfs maanden uitgeprobeerd en ik laat jullie graag weten waarom ze voor mij de hype absoluut waard zijn.

Max Factor Cream Puff Blush; Deze blushes zag ik eerst met name bij Amerikaanse youtubers, maar naar mate van tijd kwamen ze ook in Nederland steeds meer onder de aandacht. Ik heb hem zelf in de kleur Seductive Pink en Gorgeous Berries en ik moet zeggen dat ik ze er maar al te graag bij pak.

Benefit Hoola Bronzer; Over dit product kan ik kort zijn; wat een fantastisch product. Ik gebruik Hoola sinds ik hem heb dagelijks om mee te shapen en vind hem daarvoor maar al te fijn. Hij doet wat hij moet doen en zo hoort het.

Benefit Roller Lash Mascara; Ook dit is een product waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. Ik kocht hem toen hij eigenlijk nog niet uit hoorde te zijn maar er per abuis al één te verkrijgen was en gebruik hem sindsdien elke dag. Het verbaasd mij overigens ook dat hij nog niet op is, maar zodra dat het geval is schaf ik onmiddellijk een nieuwe aan.

Zoeva Rose Golden Brush Sets; Van dit merk zijn zowel de oogschaduwkwasten als de gezichtskwasten uit de Rosé gouden lijn ontzettend bekend geworden de afgelopen tijd. Zelf heb ik één van deze sets een tijdje geleden, na al maanden te hebben getwijfeld, ook besteld en ik gebruik ook deze kwasten dagelijks. Een heel fijn setje!

MAC Satin Lipstick Brave; Hier hoef ik eigenlijk ook maar kort te zijn, want nog niet zo lang geleden hebben jullie hier al een review over gelezen en dat is één van alle reviews die hierover op het internet te vinden zijn dankzij de Kylie Jenner trend. Ik vind het in ieder geval een prachtig kleurtje.

Urban Decay Naked 3 Eyeshadow Palette; En tot slot het Urban Decay Naked 3 Eyeshadow Palette. Destijds mijn eerste Naked palette, maar al gauw volgden ook nummer 2 en 1 als toevoeging voor mijn collectie. Een palette met geweldige kleuren en prachtige pigmentatie. Gesproken over Naked Palettes; wisten jullie al dat er volgende maand een nieuw Naked palette word uitgebracht? Namelijk het Naked Smoky palette.

'' Wat zijn jouw favoriete gehypete producten?

20 opmerkingen

 1. Ik wil erg graag een zoeva kwastenset aanschaffen. Ik hoor er enkel goede dingen over

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten! Ik gebruik de kwasten van Zoeva ook dagelijks, ze zijn zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog steeds heel benieuwd naar de hoola bronzer.
  Ik denk dat ik hem toch maar eens ga kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blushes van Max Factor zijn alle vier super mooi! :-) Ik heb er nu 2 en de andere 2 staan nog op mijn wishlist! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Naked 3 heb ik ook en is ook wel echt een favoriet hier! Ik kan dan ook niet wachten tot Naked Smoky uitkomt, hopelijk is hij ook snel in Nederland te koop! Benefit Hoola wil ik nog steeds een keer aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben het zeker eens met je keuzes! Die blush van Maxfactor is gewoon geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De bronzer van Benefit ziet er zo mooi uit. Ik twijfel al denk ik wel een ruime jaar om hem toch maar eens aan te schaffen. Brave is inderdaad super.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Roller Lash is hier ook een grote favoriet! Ik heb nog staan twijfelen bij de blushes van Max factor, ze zien er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit zijn allemaal producten die ik heel graag zou willen hebben! En fijn om te horen dat ze dus ook écht fijn zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne producten allemaal. De bronzer lijkt mij zo goed werken! De kwasten van Zoeva lijken mij ook fijn :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh wat een fijne producten

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fijne producten! Ik ben zelf ook helemaal weg van de Naked palettes.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie producten, ik zou graag de nieuwe Palette willen hebben van urban Decay maar ik nog moeten wachten tot en met juli :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh toevallig heb ik vandaag seductive pink gekocht ben erg benieuwd er naar!
  Leuk artikel!

  liefs Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Brave heb ik ook en het is zo'n mooi alledaagse kleur. Ik pak hem maar al te graag erbij. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie producten. Ik ben erg benieuwd naar de blushes van Maxfactor.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. brave wil ik nog graag hebben ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie producten. Zelf heb ik alleen de MaxFactor blush, de Hoola bronzer wil ik ook al heeeeel lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuk artikel! Zelf heb ik de Roller Lash en de Zoeva kwasten ook en ik vind ze beide geweldig. De Hoola Brozer van Benefit en de Max Factor Cream Puff Blushes wil ook wel eens graag proberen.

  BeantwoordenVerwijderen