Rouge Dior Lipstick 361 Rose Baiser.

Na mijn drie nieuwste MAC lipsticks die ik nog niet zo lang geleden aanschafte heb ik de laatste tijd nog geen andere kleuren aangeschaft, tot ik een cadeautje wilde halen voor mijn moeder. In hetzelfde kleurenthema als mijn favoriet van de afgelopen tijd kwam ik uit bij een kleur van de Rouge Dior Lipsticks, namelijk nummer 361; Rose Baiser. Een kleur die voldeed aan haar smaak, en tevens die van mij.

En ondanks dat het een cadeautje was konik het niet laten hem ook even uit te proberen én er een review over te schrijven. Het is tenslotte een prachtige kleur die ik niet zomaar voorbij wil laten gaan. Nu heb ik zelf hele gemixte ervaringen met Dior en daardoor werd ik des te nieuwsgieriger of deze lipstick mij goed zou bevallen.

Als het om oogschaduws gaat ben ik er namelijk niet zo'n grote fan van, en ook over mijn DiorSkin heb ik wat gemengde gevoelens. Doordat deze zo dun is haalt hij bij mij geen volledige dag en dat vind ik ontzettend jammer. De DiorShow mascara vind ik daar in tegen juist weerwel fantastisch, en de Rouge Dior lipstick die ik zelf heb bevalt mij ook erg goed.
Bij elk product is mijn mening weer een beetje anders, de ene keer ontzettend positief en de andere keer negatief. Tot mijn geluk beviel deze lisptick mij juist ontzettend goed, net als de andere kleur die ik al in mijn collectie heb. Deze kleur gaat bovendien ook ontzettend goed gepaard met de Dior Velux Gloss -wederom een product wat mij wel goed bevallen is-.

Allereerst is natuurlijk de huls van dit product al prachtig. Een plaatje waarvan het enige nadeel is dat hij niet in mijn lipstick houder past doordat hij net niet vierkant is en daardoor aan de ene kant wat te breed, maar op het marmeren schaaltje wat ik ook op mijn kaptafel heb staan ziet hij er ook chique uit.
Niet alleen de huls vind ik prachtig, maar met name de kleur en de vormgeving van de lipstick zelf. Hoe simpel het ook is, de geperste letters creëeren bij mij altijd een luxeus effect. Het is net even dat extra waardoor het product zijn waarde ook daadwerkelijk verdiend.

En dan heb ik het nog niet eens over de fantastische pigmentatie gehad. Rose Baiser is een oudroze kleur en de perfecte combinatie tussen glossy en matte. In eerste instantie ging ik voor een volledig matte kleur, maar bij het zien van deze ging ik uiteindelijk toch voor semi-matte.

In eerste instantie is dit kleurtje nog een beetje glossy als je hem aanbrengt op je lippen, maar in een korte periode trekt hij langzaam wat meer in je lippen en geeft hij een mattere uitstraling. Dit is normaal het geval zodra de lipstick slijt, maar bij Dior blijft het pigment even intens naarmate het effect veranderd.

Het kleurtje blijft bij mij ook zeker een lange tijd zitten. Uiteraard moet je hem wel bijwerken na het nuttigen van een maaltijd, maar één of twee glaasjes drinken overleefd hij absoluut. Dat is nou eenmaal een nadeel met lichte kleuren; bijwerken is altijd vereist!

Ik ben in ieder geval erg enthousiast over dit kleurtje en zit er ook sterk over na te denken hem voor mijzelf aan te gaan schaffen. Voor nu leen ik hem in ieder geval af en toe van mijn moeder, want het is absoluut een plaatje.

Rouge Dior Lipstick 361 Rose Baiser - €36.95
'' Wat vind jij van deze kleur?

33 opmerkingen

 1. Ik vind het een erg mooi kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen de huls is al een plaatje! De kleur vind ik ook erg mooi. Ik ben stiekem wel een beetje benieuwd hoe de kleur jou staat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur is prachitg! En hij ziet er inderdaad ook nog eens heel mooi uit. Ik vind het altijd mooi als het merk of het logo ook in de lipstick is gedrukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit kleurtje is echt prachtig! Ben zo benieuwd hoe deze bij je staat <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een onwijs mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een super mooi kleurtje! Ik ben zeer benieuwd hoe deze bij jou staat :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleur is dit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig kleurtje en het pigment is zoals verwacht geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een mooie kleur!!!! Alleen doet de prijs een beetje pijn hahaha :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad wat prijzig, maar hij is het zeker waard!

   Verwijderen
 10. Wat een prachtige kleur! Ik denk dat ik verliefd geworden ben, haha! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben benieuwd hoe hij staat, ik vind het echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw! De kleur is echt mooi, vooral nu het zomer is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut, maar ook voor de herfst/winter vind ik hem geweldig. Hij zit precies tussen koel en warm in.

   Verwijderen
 13. Echt een prachtig kleurtje. Mooi neutraal en zacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oh wow wat een kleurtje!
  prachtig

  leifs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt een mooie kleur! Deze wil ik wel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi! De verpakking, de lipstick, de kleur, alles!

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw er komt mooi veel kleur van af! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw de kleur is echt prachtig!
  X Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie tint! Ik deel ook graag make-up met mijn moeder <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw wat een prachtige lipstick, de kleur is heel mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen