Six Scents I Want To Try Out.

Ik ben dol op geurtjes, maar desondanks dat is mijn collectie niet zo heel uitgebreid. Natuurlijk heb ik er wel een aantal, maar het is altijd welkom om er nog een paar aan mijn collectie toe te voegen. Ik heb zes van de geurtjes waar ik erg nieuwsgierig naar ben op een rijtje gezet. Het ene geurtje trekt met name mijn aandacht door het flesje, maar uiteindelijk ben ik met name door de geurnoten erg nieuwsgierig.

Nest Verde Eau De Parfum; Dit geurtje sprak mij in eerste instantie vooral aan door de prachtige flacon, maar toen ik even verder keek naar de geurnoten was ik al helemaal enthousiast. Deze geur is gebaseerd op een blend van wilde varen en Himalaanse Ceder in een balans met Verbena bladeren en Vetiver. Het klinkt in ieder geval erg uniek en mysterieus, net als de flacon zelf.

Tom Ford White Suede Eau De Parfum; Het mannelijke geurtje ''Noir Extreme'' van Tom Ford vind ik heerlijk, en daardoor ben ik des te nieuwsgierig naar de vrouwelijke geurtjes. Hoewel ze heel veel geuren hebben die mij aanspreken ben ik nog het meest benieuwd naar White Suede. White Suede begint met een beetje musk, gevolgd door een gouden saffron kruid, waarna de Suede tevoorschijn komt. Deze suede is gevormd met noten van ''Mate Tea'' en olibanum, afgemaakt met amber en sandelhout.

My Burberry The Knot Eeau De Parfum; Geïnspireerddoor de trenchcoat en het erfgoed van het Britse ontwerp en vakmanschap vangt My Burbrery de geur van een Londonse tuin na de regen. De geurnoten zijn; Pronkerwt, Bergamot, Geranium, Golden Quince, Freesia, Patchouli, Damast en Centifolia rozen.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Cologne; Dat ik geen fan ben van de typische zoete en bloemige geurtjes was al te zien aan mijn vorige drie keuzes, en daarom spreekt deze geur van Jo Malone mij ook ontzettend aan. Ook zij hebben talloze geuren waar ik nieuwsgierig naar ben, maar deze combinatie van Wood Sage en Sea Salt lijkt me het meest fascinerend.

Penhaligon's Iris Prima Eau De Parfum; Alleen om de flacon zou ik alle geuren van dit geweldige merk al willen hebben. Iris Prima heeft de basisnoten van leer, vanille, sandelhout, vetiver en benzo├ź, gevolgd door de hartnoten van iris, jasmijn, hedione en paradisone en afgemaakt met de topnoten van bergamot, groene amber en roze peper.

Floris Bergamotto & Positano Eau De Parfum; En tot slot een geurtje van Floris, een merk waar ik tot kort voorheen niet bekend mee was. Hun verpakkingen zijn in ieder geval geweldig, net als de geurnoten. Bergamotto & Positano bestaat uit basisnoten van amber, specerijen, ambrette, hout en vanille, gevolgd door hartnoten van groene thee, oranjebloesem en gember en afgemaakt met topnoten van bergamot, marine en mandarijn.

'' Welke geuren wil jij nog eens proberen?

11 opmerkingen

 1. Ik ben wel benieuwd naar My Burberry The Knot

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Penhaligon's Iris Prima heeft echt een mooi flesje, zeg! Zelf wil ik de LE's van Jimmy Choo nog wel eens proberen. Ik heb de originele Flash en Jimmy Choo, maar die LE's lijken mij ook enorm lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke geuren en wat een prachtige flacons! Ze lijken me allemaal zo heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Burberry heeft altijd de lekkerste geurtjes dus ben heel erg benieuwd hoe hij is !

  XOXO Faye van byFaye.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De fles van de eerste parfum ziet er zo leuk uit! Ik gebruik nu meestal de parfum van mijn vriend, heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw super gaaf die flesjes ik wil ze allemaalwel eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben wel benieuwd naar deze geuren! Maar dit doe ik na mijn zwangerschap want sinds ik zwanger ben ruik ik zo ontzettend sterk dat ik niks lekker vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zo benieuwd naar de producten van Jo Malone!! Ik zie ze heel vaak voorbijkomen en ze zien er echt prachtig uit. Deze geur lijkt me ook echt lekker, ik hou van houtachtige geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik zou ook wel eens een Jo Malone geur willen proberen! ook vaak door de mooie flacons :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit zijn voor mij niet echt bekende geuren. En qua geurnoten zou ik ze ook zelf niet zo snel kiezen. De flacons zijn wel bijzonder. Zelf houd ik meer van zoete en fruitige parfums.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zien er stuk voor stuk prachig uit en je maakt me erg nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen