Summer Pinks.

Hoewel ik de afgelopen tijd een grote fan van bruine en oudroze kleuren ben geweest vind ik een wat fellere, roze kleur ook weer steeds mooier aan het worden. Door de jaren heen heb ik een aardige collectie opgebouwd rondom dit kleurenthema en daarom deel ik vandaag vijf van mijn favoriete Summer Pinks. Van budget tot aan high end.

Mijn favoriete kleuren zijn;
Astor Lipcolor Butter; 010 Pink Lady
MAC Retro Matte Flat Out Fabulous
Chanel Rouge Allure 138 Fouqueuse
Too Faced Melted Candy
Yves Saint Laurent Rouge Volupte 31
Als ik uit deze vijf kleuren een favoriet moet kiezen vind ik dat toch lastig. De kleur die ik er het minst -maar toch erg graag- bij pak is de Lipcolor Butter van Astor. Dit doordat hij slechts een lage pigmentatie heeft. Het is meer een verzorgend product met een licht kleurtje, maar desondanks dat vind ik hem wel erg mooi. Zeker als ik een lipbutter nodig heb maar toch iets van een kleurtje op wil.

De kleuren liggen verder ook allemaal erg ver van elkaar af. Chanel is bijna matte en knalroze, terwijl Melted meer Fuchsia is. Deze is overigens ook helemaal matte en het is een liquid lipstick; iets waar ik dol op ben.

De kleur van Yves Saint Laurent vind ik een stukje minder fijn op sommige dagen omdat deze niet zo snel in je lippen trekt. Het is net als die van Astor een beetje een balsem, al heeft deze daar in tegen juist ontzettend veel pigment en is dat niet de reden waarom ik hem er niet elke dag bij wil pakken.

En tot slot Flat Out Fabulous van MAC; een kleurtje die ik nog niet zo lang geleden heb gekocht, maar al wel met regelmaat heb gebruikt. Dit is een felle fuchsiaroze kleur en hij is op je lippen iets minder fuchsia dan in de huls. Wederom een matte kleur die erg snel in je lippen opdroogt en daarom lang blijft zitten.

Mijn twee favorieten zijn de kleur van Chanel en MAC, al grijp ik ze er alle vijf maar al te graag bij!

'' Wat zijn jouw favoriete Summer Pinks?

16 opmerkingen

 1. Dat lijken me zeker hele mooie kleuren, ik houd hier wel van <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar dat melted product

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel erg benieuwd naar die van YSL

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige producten, stuk voor stuk. Die van too faced is echt een pareltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige lipsticks! Ikzelf ben helemaal fan van dit soort kleuren voor in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lipsticks heb je! Die van MAC is een groot favoriet bij mij. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn echt gaaf! Maar als ik er een van jou stash zou moeten kiezen, dan zou het die van MAC zijn. Aangezien die toch een beetje naar paars neigt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne favorieten! De lipstick van Chanel ziet er zo mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ontzettende leuke blog heb je! Ik volg je vanaf nu op Bloglovin. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie favorieten, vooral die van Chanel :)!
  Ik wil ook graag een lipstick van Chanel toevoegen aan mijn stash!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt prachtige kleuren! Ze zien er alle vijf erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen