€ - De zomertrends van toen.

De zomer is weer aangebroken, en natuurlijk zijn we allemaal benieuwd wat de zomer dit jaar voor ons in petto heeft. Op het gebied van beauty is dit in ieder geval meer als genoeg. Je kunt je uitleven met verschillende trends, denk bijvoorbeeld aan de twiggy eyes van de jaren zestig, of een basislook met de tinten uit de Naked palettes van Urban Decay.

Twiggy, we love you 
Laten we beginnen met de hotste, en stiekem ook de meest mysterieuze, look van deze zomer: de Twiggy eyes. Om deze super chique, jaren zestig look na te bootsen heb je de volgende ingrediënten nodig: een dikke volume mascara, een zwart oogpotlood en wat foundation of poeder. Pak de foundation erbij en werk eventuele oneffenheden weg, zo ook rondom de ogen. Daarna is het oogpotlood aan de beurt. Trek het eerste lijntje over de waterlijn van je oog en trek de tweede op de ‘crease’, wat zich zo’n 1 centimeter hoger bevindt. Vervolgens accentueer je jouw wimpers volop met een mascara en zorg je ervoor dat geen enkele wimper vastplakt aan een ander. Voor de afwisseling kun je deze zomer tevens kiezen voor de naturelle look. Met het warme weer is het heerlijk om weinig make-up te dragen en de look laat daarnaast jouw pure beauty zien. 

Ein-de-lijk 
Eindelijk is het dan zover, het populaire make-upmerk is verkrijgbaar in Nederland! ICI Paris XL mag van geluk spreken als enige aanbieder van de make-up en promoot deze dan ook al volop in haar webshop. Urban Decay is voornamelijk bekend geworden door de fijne NAKED oogschaduw paletten in basistinten. Topvisagisten vinden het ontzettend fijn om met de paletten te werken en kunnen er voor vrijwel elke look mee uit de voeten. Zowel voor een naturelle uitstraling, een Kim Kardashian look en de smokey eye raadpleeg je de paletten 

Waan je in een tropisch oord 
Tussen alle vakanties en zomerpret door willen we natuurlijk het vakantiegevoel vasthouden, maar dat is best moeilijk in dit koude kikkerlandje. Toch kunnen we een poging doen tot en er het beste van maken. Wat hebben we nodig? Kokos, een body mist of een zomerse parfum. Zomerse extracten, zoals perzik en kokos, doen ons meteen denken aan de warme zonnestralen en palmbomen. Veel zomerparfums bevatten een lager alcoholpercentage en zijn daardoor niet meer schadelijk in combinatie met de zon. Pigment vlekken worden voorkomen en de kans op allergische reacties vermindert. Om tot het op en top vakantiegevoel te komen haal jij je tablet uit z’n Galaxy Tab A 9.7 case en zet je een super zomers plaatje (zoals een palmboom of kokosnoot) op full screen. Daarnaast kun je jouw smartphone gebruiken om je favoriete zomerse playlist af te spelen. Voorzie je smartphone tevens van Acer Liquid E700 hoesje , voor extra bescherming en nóg meer summer vibes! 

Geen opmerkingen