Estée Lauder Bronze Goddess All Over Illuminator.

Ik kan me nog goed herinneren dat toen ik voor het eerst kennis begon te maken met make-up ik vooral de producten van Estée Lauder gebruikte. Van mijn moeder kreeg ik onder andere een blush palette van dit merk in combinatie met nog wat andere producten. De producten vond ik toen al erg fijn, maar desondanks dat schafte ik de afgelopen tijd weinig Estée Lauder producten aan. Ik ontving recentelijk echter een aantal producten uit de nieuwe Bronze Goddes Shimmering Nudes Collectie en ik kan nu weer volledig omvatten waarom ik dit merk vroeger al zo fijn vond.

Het eerste product wat ik uit de collectie ontving is de Bronze Goddes All Over Illuminator, een higlighter in stickvorm. Even weer wennen aangezien ik over het algemeen een higlighter in poedervorm gebruik, maar desalniettemin een prachtig product om uit te gaan testen.

Zoals altijd te beginnen bij de vormgeving. Ik vind allereerst de keuze van kleur schitterend. De kleur van de huls zit tussen blush en oudroze in en is gecombineerd met gouden details, bijvoorbeeld in het lettertype. Deze combinatie doet het product al erg luxe ogen, en tevens is het nog een praktisch product ook. Door de stickvorm neem je hem namelijk gemakkelijk mee én heb je minder kans dat hij breekt tijdens het reizen.
Naast de prachtige verpakking is ook de higlighter stick zelf fantastisch van kleur. Hij doet mij persoonlijk denken aan de Orgasm blush van Nars, maar dit keer in higlighter vorm. Het is een kleur met veel pigment naast de shimmers, waardoor de warme toon aantrekkelijk naar voren komt.

Van een warme ondertoon moet je wel houden mocht je dit product willen gebruiken, maar persoonlijk vind ik dat geen probleem. Bij mijn witte huid vind ik hem al mooi staan, maar ik denk dat hij bij een gebruinde huid ook prachtig uitkomt!
Hoewel ik hem als higlighter al prachtig vind, is dit natuurlijk ook te gebruiken als blush. Het is maar net waar je hem het mooiste vind, maardoor de ietwat roze ondertoon staat hij ook op je wangen prachtig. Hier zorgt hij voor een subtiele, gezonde blos.

De roze ondertoon zie je in eerste instantie vrij goed bij het aanbrengen, maar hij blend gelukkig eenvoudig waardoor dit snel een stuk minder word. Ik vind het een higlighter die geschikt is bij vele blushes, maar ik vind hem met name in combinatie met flink shapen en een bronzer fantastisch.

De stick brengt overigens ook maar al te eenvoudig aan, blend gemakkelijk en blijft gedurende de dag goed zichtbaar. Ik ben er erg enthousiast over en kan je zeker aan raden eens bij de nieuwe collectie te gaan kijken!

Estée Lauder Bronze Goddess All Over Illuminator - €37.00

25 opmerkingen

 1. Estée Lauder vind ik zelf een beetje duur, maar de producten zijn wel heel mooi. Deze higlighter ziet er super uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat hij als blush ook mooi is als ik het zo zie, wat een mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur zeg, ziet er goed uit! Ik vind hem allen best een beetje duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat ziet deze er mooi uit op de swatch

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Estée Lauder is echt een van mijn favo high-end merken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een prachtige glans en kleur. Ik zou hem zelf inderdaad wel eerder als blush gebruiken, maar toch echt een erg mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw mooie glans. Ook gaaf als blush zoals je al zei.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh jeetje, wat is deze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi kleurtje, wel aan de dure kant.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, wat een mooie kleur! Doet me denken aan Nars Orgasm en de blush uit de Essence Metal Glam TE!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ziet 'ie er mooi uit! Lekker chique :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig!! Ik ben gek op de bronze goddess lijn van Estee Lauder, inclusief de heeeerlijke parfum haha. Elke zomer koop ik hem opnieuw. Ik ben erg benieuwd naar een full face look met deze stick! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi zeg! En inderdaad, hun verpakking alleen al! Best wel prijzig maar het gaat dan ook wel over een goed merk :)

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw, wat een prachtproduct.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ohhh die kleur <3 Die verpakking! Love it.. behalve de prijs, haha. Maar omdat hij ook als blush kan, valt het alweer mee.

  BeantwoordenVerwijderen