MAC Full Fuchsia Amplified Creme Lipstick.

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een MAC lipstick heb aangeschaft, maar ik had nog één kleur liggen waar ik nog een artikel over wilde schrijven. Dit is namelijk de kleur Full Fuchsia, met een Amplified Creme Finish. Een prachtige, felle kleur die het hele jaar door geschikt is, en tevens sluit de finish ook maar al te goed aan bij de kleur. Een betere combinatie had wat mij betreft niet gekund.

De Amplified Creme lipsticks hebben een vrij zachte finish en blijven daardoor wat minder lang zitten als bijvoorbeeld de matte kleuren, maar als je ze vergelijkt met de frost finishes blijven ze weer veel langer zitten. De Amplified Creme finishes zijn daardoor wat mij betreft ideaal als je een dagje hebt waar je er net tussenin wilt zitten. Geen matte maar ook geen enorm creamy kleur.

De Amplified Creme lipsticks blijven gedurende de dag ook goed zitten. Ik heb gemerkt dat ik bij Full Fuchsia na het lunchen een klein beetje moest bijwerken, en na het eten van een volledige maaltijd was het toch vereist om de lipstick volledig bij te werken of hem helemaal opnieuw aan te brengen. Ik kies over het algemeen dan ook het liefst voor de laatste optie, tenzij ik onderweg ben en die optie niet zo gemakkelijk uitkomt.
Naast dat ik erg blij ben met hoe goed deze lipstick blijft zitten vind ik ook de kleur prachtig. Het is een kleur die ik door mijn witte huid er niet al te snel bij zou pakken, het is tenslotte een felle kleur en daar ben ik zo af en toe toch wat huiverig voor, maar zo af en toe vind ik het geweldig hem er bij te pakken. Vooral wanneer ik eens wat minder zin heb in een heftigere ooglook. Dan maken juist de lippen het statement.
En ondanks dat Full Fuchsia een felle, fuchsia kleur is en een blauwe ondertoon heeft is het niet een volledig koele tint. Als ik hem op mijn lippen aanbreng, met name over een lippotlood heen (bijvoorbeeld Soar), geeft hij mij toch een warmere uitstraling dan je zou verwachten. Daarnaast vind ik de shimmers in deze kleur prachtig. Deze reflecteren met name in de zon erg goed waardoor hij nog mooier uitkomt.

Ik ben daarom ontzettend blij met deze aanwinst in mijn (MAC) lipstick collectie. Ondanks dat ik hem er niet dagelijks, of zelfs wekelijks, bij pak geniet ik van de dagen waarop ik wel zin heb in deze kleur en hem dus wel draag! Het is tevens niet de meest bekende kleur, maar ik zou je zeker aanraden hem eens uit te proberen.

MAC Full Fuchsia Amplified Creme Lipstick - €19.50

28 opmerkingen

 1. Ik kende deze kleur inderdaad nog niet maar ik vind hem wel práchtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik word altijd zo blij van MAC lipsticks, deze ziet er ook weer zo mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie, felle kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur ziet er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh dit is echt een prachtige kleur!! Heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aparte kleur rood! Zoiets zou mij niet staan, maar past erg goed bij jou huidskleur ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende de kleur nog niet, wat een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat lijkt mij een mooie kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een mooie kleur, ik snap wel dat je er blij mee bent:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze lipstick is echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige foto's en een hele mooie lipstick! Ik hou van MAC <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oooeh een heel mooi kleurtje ja!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben echt gek geworden van MAC lipsticks! Deze is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh ik vind het wel een hele mooie kleur :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah wauw, deze kleur is super! Ik denk dat je hier heel veel plezier aan hebt, een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi kleurtje! Gebruik zelf eigenlijk nooit een lippenstift maar vind het bij anderen erg mooi.
  -Marijke-

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze kleur kende ik nog niet maar hij is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooi kleurtje, al vind ik hem er op de swatch haast rood uitzien! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat is deze mooi zeg <3 Prachtige kleur en mooie foto's ook trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een prachtig kleurtje! Erg gaaf :).

  BeantwoordenVerwijderen