Navy Polka Dot.

Hoewel wij vrouwen het heerlijk vinden om uren lang op het internet rond te struinen en webshop na webshop af te zoeken terwijl we eigenlijk niets nodig hebben en vervolgens ook de webshops weer weg te klikken omdat de bedragen in het winkelmandje veel te hoog worden, zijn de meeste mannen hier geen liefhebber van. Een korte tijd geleden kwam ik in contact met Overhemden.com, waar ik eenvoudig op het juiste cadeau voor mijn vriend uitkwam.

Deze webshop is met name erg eenvoudig voor mannen door de specifieke keuzemenu's, en ook voor dames is het geen probleem een geschikt cadeau te vinden. Je kunt kiezen tussen de verschillende kleuren, meteen doorklikken naar de goede maten etcetera. Zo verspil je geen tijd aan het kijken naar de artikelen die niet in de juiste maten beschikbaar zijn en weet je het meteen als de kleur die jij zoekt er niet tussen zit.

Ik kwam al snel uit bij de stropdassen van Profuomo en koos hier voor de Navy Polka Dot Tie. Een stropdas van 7.5 cm breed, perfect voor onder bijvoorbeeld het grijze kostuum van mijn vriend. Hier vind ik hem persoonlijk ook ontzettend mooi onder staan.

Nadat ik het artikel vond wat ik wilde ontvangen en dit door gaf kostte het slechts één dag om bij mij thuis te worden afgeleverd. Ik koos het artikel rond een uur of drie s' middags en kon het pakketje de volgende dag al vroeg op mijn deurmat vinden. Een snelle service, dus ook als je op het laatste moment nog op zoek bent naar een cadeau kun je bij deze webshop terecht.

Profuomo Navy Polka Dot Tie - €49.95

10 opmerkingen