L'Oréal Paris Color Riche La Palette Nude.

Het is al tijden geleden dat ik voor het laatst een make-up product uit de drogisterij heb aangeschaft, afgezien van de Essence eyeliner die ik altijd standaard gebruik. Ik heb mij de laatste tijd namelijk steeds meer gericht op high end producten en dit is tevens de focus geworden op mijn blog. Toen ik echter een persbericht kreeg van het L'Oréal Paris, een merk waar ik normaal weinig tot geen producten van gebruik, werd ik toch enthousiast. L'Oréal brengt namelijk een prachtig nude palette uit voor een zeer fijne prijs.

''Weer zo'n Naked Dupe'' zul je wellicht denken, maar dat vind ik persoonlijk niet het geval bij dit palette van L'Oréal. De kleuren hebben eigenlijk maar weinig weg van die in de Naked palettes, afgezien van het feit dat het uiteraard beide nude tinten bevat.

La Palette Nude zou ik daarom niet zien als een dupe, maar als een nieuw, fris palette. En om te beginnen vind ik de vormgeving al goed gedaan. Het palette is simpel en tevens compact, wat het voor mij meteen ideaal maakt om mee te nemen als ik een weekend naar mijn vriend ga. Daarnaast vind ik ook de gouden letters erg smaakvol en dit maakt het geheel net wat chiquer.
Aan de buitenkant te zien vond ik het palette er al goed uitzien, maar toen ik hem opende werd ik uiteraard alleen maar enthousiaster. Het L'Oréal Paris Color Riche Nude Palette bevat maarliefst tien prachtige nude oogschaduwkleuren en is tevens voorzien van een brede spiegel en een oogschaduwkwast. Het kwastje gebruik ik persoonlijk niet, maar met de spiegel ben ik daar in tegen wel erg blij; dit vind ik namelijk altijd ideaal als ik me niet thuis op maak.
De kleuren in dit palette hebben geen naam, maar het palette zelf is nummer 02 Beige. Naast deze variant is het palette er ook in 01 Rose, al is deze tot op heden nog niet verkrijgbaar in Nederland. Wellicht zit deze er wel snel aan te komen, ik ben er in ieder geval nieuwsgierig naar geworden.
De reden waarom ik echter weinig tot geen budget producten meer aanschafte was het pigment en de kwaliteit, die mij eigenlijk beide vaak tegenvielen. Bij dit palette werd ik echter heel erg verrast door de prachtige pigmentatie. Eigenlijk heb ik over geen enkele kleur wat te klagen en vind ik ook de shimmers mooi uitkomen.

Ondanks dat het er op mijn arm goed uitzag wilde dat natuurlijk niet meteen zeggen dat de kleuren ook op mijn ogen goed uitkomen. Hier kost het dan ook iet wat meer moeite, maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg. Als je een beetje je best doet kun je hier een heleboel prachtige looks mee maken zonder al te veel gedoe -en zonder al te veel fall-out!-.

L'Oréal Paris Color Riche La Palette Nude - €19.99

15 opmerkingen

 1. Mooie palette, de kleuren komen erg mooi over op je arm! Toch ben ik wel benieuwd naar een look hiermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb hier al heel wat goede reviews over gelezen! Zou wel eens iets voor mij kunnen zijn, want de kleuren spreken me enorm aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede pigmentatie heeft het zeker! :-) Toch is dit palette niet echt iets voor mij! :-)
  Ik heb het gevoel dat dit een beetje 13 in een dozijn aan het worden is...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem heel erg mooi! Heel benieuwd hoe die er nu in het echt uit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een heel mooi palette, maar voor minder geld heb ik ook zoiets!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een pigmentatie op je arm! Mooi palette vind ik het.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. echt een heel mooi palette
  de kleuren alleen al

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb het palette uiteindelijk na een tijdje twijfelen ook gekocht, maar ik heb echt gemengde gevoelens. Aan de ene kant is 'ie erg mooi, maar de kwaliteit is niet verbazingwekkend. Toch gebruik ik hem best graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat een leuk palette en wat een leuke prijs! Goed zo, L'Oréal! Zelf ben ik eigenlijk vooral van de matte kleurtjes, maar in dit palette zit een leuke variatie. Mooie swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi palette met fijne kleuren erin! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk palette! De kleuren zien er in ieder geval goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ik vind het echt een prachtig pallet! Mooie pigmentatie. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben zelf ook lang on te vrede geweest over o.a. dit merk maar wow dit spreekt mij wel aan eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen