Meet Peach.

Honden en katten... in bijna elk huis vind je er minstens ééntje, en ook bij ons is dat het geval. Hoewel ik nooit een groot voorstander was van het in huis halen van een huisdier vond ik het uiteindelijk niet zo erg als deze er rond liep. Nu onze kat met mijn broer mee ging mistte ik het al snel en besloot ik nog geen week later om een kitten op te halen.

Ik kwam op Marktplaats een aantal kittens vlak in de buurt tegen en een dag later kon ik er hier al eentje ophalen. Ik had het poesje al op het oog omdat ik toch liever een meisje wilde, deze zijn tenslotte over het algemeen een stukje aanhankelijker, en gelukkig kon ik deze direct meenemen.

Peach is grotendeels een Main Coon en het prettige vind ik dat deze niet zo groot worden. Zo zag ik ook de ouders van het katje en ook deze waren vrij klein gebleven. Grote katten vind ik een stukje minder leuk, en het idee dat Peach ook een vrij klein beestje blijft vind ik erg prettig.
Peach is inmiddels zo'n 3 weken bij ons en is in die tijd nog maar amper gegroeid. Inmiddels is ze elf weken oud en is het enige verschil met toen we haar kregen dat haar vachtje veranderd is. In het begin was het echt nog een nestvachtje en zaten hier nog redelijk wat klitten etcetera in. Dit is inmiddels niet meer zo.
Het fijne aan dit poesje is dat ze heel erg aanhankelijk is en vrijwel de gehele dag bij je wilt liggen of met je wilt spelen. Dit in tegenstelling tot onze vorige kat, die totaal niet aanhankelijk was en vrijwel nooit bij je wilde liggen. Deze racede het liefste de gehele dag het hele huis door, Peach is daar in tegen een stukje rustiger.

Ik ben erg blij met dit kleine beestje in huis en ben benieuwd hoe ze nog verder zal gaan groeien, en natuurlijk hoe snel dit zal gaan. Voor nu is ze in ieder geval nog zo klein dat je haar gemakkelijk met één hand kunt vasthouden.

19 opmerkingen

 1. Wat een cutie! Leuke naam ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh Peach is adorable - congratulations :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een cutie, geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superlief. Wat een dotje. Meer kattenposts!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah wat een dotje is het, leuke naam ook! Ik ben echt een kattenmens dus kan hier zo bij wegzwijmelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superlief zeg, ik stem ook voor meer kattenfoto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een liefje! Leuk ook dat ze niet zo groot wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een scheetje geniet ervan. Het zijn/worden echte ondeugden hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. aaaaawh wat een schatje zeg!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke naam. Ik ben allergisch voor katten, maar ze ziet er echt snoezig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een schattig beestje! fijn dat ze redelijk klein blijft:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aww wat een poepie, en leuke naam ook! Veel plezier van haar ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahw, de naam alleen al is té lief <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een schattig poesje ♥ leuke naam ook xx

  BeantwoordenVerwijderen