New Zoeva Face Brushes.

Sinds ik mijn eerste Zoeva kwasten aanschafte was ik onmiddelijk verkocht. De kwasten zijn voorzien van een mooi design, hebben ongelovelijk zachte haren en pakken pigment ontzettend goed op. Tijdens een dagje winkelen in Duitsland kwam ik bij de Douglas een heel schap tegen met kwasten van het merk en om mijn collectie aan te vullen koos ik voor drie nieuwe kwasten. Mijn keuze ging uit naar de 104 / Buffer, de 127 / Luxe Sheer Cheek en de 110 / Face Shape.

De doosjes van Zoeva vind ik overigens veel mooier als de zakjes waar ze ook wel eens in komen. Het gaat hierbij om een matzwart zip-etuitje en persoonlijk ben ik daar nooit een grote liefhebber van geweest. Daarnaast is het in deze verpakking uiteraard veel eenvoudiger om de juiste kwast te vinden in de winkel zonder alle zakjes te moeten openen.
Ik koos voor drie gezichtskwasten aangezien ik bijna alle oogschaduwkwasten al in mijn bezit heb, en dat is tevens het geval met de gezichtskwasten na aanschaf van deze drie nieuwe kwasten.

Ik kocht allereerst de 104 / Bufferkwast, gemaakt van zacht taklonhaar en ideaal om te gebruiken voor het aanbrengen en/of blenden van Foundation. Je zou hem tevens goed kunnen gebruiken voor poeder of andere minerale gezichtsproducten, maar persoonlijk vind ik hem met name voor het aanbrengen van foundation ideaal.

Als tweede kwast koos ik voor de 127 / Luxe Sheer Cheek kwast, gemaakt van natuurlijk haar en ideaal voor het shapen of aanbrengen voor blush. Voor het shapen gebruikte ik voorheen de Luxe Highlight van Zoeva en hoewel ik deze al erg prettig vond kan ik nog beter overweg met de Luxe Sheer Cheek. Doordat deze schuin is afgesneden werkt hij net wat gemakkelijker en geeft hij een natuurlijk effect zonder al te veel te hoeven blenden.

En tot slot koos ik de 110 / Face Shape kwast, wederom gemaakt van Talkonhaar en door de ronde vorm ideaal voor shapen van je gezicht en het aanbrengen van diverse producten. Hij is te gebruiken voor het shapen van de wangen, jukbeenderen, kaaklijn etcetera, maar is ook erg gemakkelijk voor het blenden van creamy producten. Zo vind ik hem erg fijn voor het blenden van concealer en het zetten van poeder.
Zoals ik gewend ben van Zoeva zijn ook deze drie kwasten helemaal naar wens bevallen. De kwasten zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen elk voor een natuurlijk effect. Gecombineerd met de kleine prijzen heb ik niets te klagen en kan ik je zeker aan te raden om eens één -of uiteraard meerdere- kwasten te proberen.

Zoeva 104 / Buffer - €16.99
Zoeva 127 / Luxe Sheer Cheek - €13.99
Zoeva 110 / Face Shape - €10.95

18 opmerkingen

 1. Ik wil heel graag kwasten van zoeva vooral de schuin afgesneden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw wat een positieve review! Ik wil al ontzettend lang Zoeva kwasten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil nog graag kwasten van Zoeva

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kwasten! Ze lijken mij erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een prachtige kwasten! Ik wil graag een keer mooie kwasten aanschaffen, dit is zeker een optie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kwasten! Ik ben benieuwd naar de sheer cheek kwast.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooie kwasten
  ze lijken mj echt goed

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zo benieuwd naar de kwasten van Zoeva!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie kwasten. De Face Shape heb ik ook, die vind ik echt super, super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een mooie kwasten, ben erg benieuwd naar de kwasten van Zoeva, ze lijken me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi uitgevoerde kwasten

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de Zoeva kwasten altijd prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ZOEVA kwasten zijn inderdaad heel erg fijn! Ik gebruik de Luxe Sheer Cheek elke dag voor mijn blush, brengt het echt perfect aan! Hun Stippling gebruik ik ook elke dag voor mijn foundation en hun Powder voor.. ja poeder haha. Ik kan niet meer zonder. Hun oogschaduwkwasten vind ik niet allemaal even goed, ik prefereer dan toch mijn MAC kwasten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, Zoeva! Ze hebben niet alleen schitterende oogproducten, maar ook hun palettes én kwasten zijn fantastisch! Mooie en duidelijke review, vooral over de Face Shape kwast. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goed review! Ik heb jaren geleden een set van Zoeva gekocht en ik ben er nog steeds heel tevreden over! Ik wil ieder geval wat extra kwasten gaan bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige fotos gemaakt! Ik wil nog graag Zoeva proberen maar vind 't zo prijzig...

  BeantwoordenVerwijderen