OPI - Be There In A Prosecco.

Hoewel ik de afgelopen tijd nagenoeg geen nagellak heb gedragen kon ik toch de verleiding niet te weerstaan om één lakje uit OPI's nieuwste Venice collectie aan te schaffen. Deze collectie bestaat uit vijftien lakken waarvan ik er één op het oog kreeg tijdens het zien van het persbericht; Be There In A Prosecco. Dit is een prachtig, subtiel zandkleurtje waarvan ik hem ontzettend mooi vind staan bij een lichte huidskleur. Desondanks dat ik hem erg mooi vond was ik niet van plan om hem te kopen, tot dat ik er achter kwam dat de waardebonnen die ik nog had bijna waren verlopen; perfect om dit kleurtje toch mee aan te schaffen!

Hoewel ik vroeger echt een ontzettend groot liefhebber was van OPI hecht ik er de laatste tijd eigenlijk geen waarde meer aan. Ik lak mijn nagels sowieso al weinig omdat ik er de tijd niet meer voor neem aangezien het er na een paar dagen toch weer af is, en daarnaast word ik ook niet meer warm van de collecties. Alles blijft toch een beetje hetzelfde en tevens ben ik veel minder geïnteresseerd in beauty als dat ik ooit was. Dat klinkt wellicht vreemd gezien het feit dat ik grotendeels een beautyblog heb, maar zoals jullie vast ook al hebben gemerkt plaats ik ook steeds meer lifestyleartikelen.
Maar omdat ik weet dat jullie de beauty gerelateerde artikelen, en dan met name de reviews, toch het meest interessant vinden heb ik besloten beauty niet volledig weg te laten vallen. Ik heb het wat geminderd en post daarom ook niet meer dagelijks, maar dit lakje leek mij een prima gelegenheid om toch weer een beauty-gerelateerde post online te zetten. Uiteraard in de vorm van een review.
Be there in a prosecco sprak mij met name aan doordat hij zo mooi neutraal is en ontzettend goed past bij mijn huidskleur. Het is een kleurtje die ik elke dag zou kunnen dragen zonder er verveeld door te raken, iets wat wel gebeurd als ik met een fellere kleur op mijn nagels loop. Hoe ik een jaar geleden gerust met blauw of groen kon lopen moet ik er nu niet meer aan denken en vind ik zelfs de lichtste kleur blauw al geen succes meer. Ik houd het lekker bij subtiel en vrij onopvallend!

Dit lakje voldoet daarom volledig aan mijn eisen. Het fijne is dat ik ook slechts twee laagjes nodig heb en het lakje een aantal dagen mooi blijft zitten. Het ligt er een beetje aan welke taken ik uitvoer en hoeveel ik in contact kom met water, maar over het algemeen red ik wel een dag of twee.

En nu is twee dagen niet bepaald lang, maar ik ken weinig merken waarbij het langer het geval is. Ik lees dan soms reviews waar lakjes ontzettend lang blijven zitten, maar ik vraag me af hoe deze dan getest zijn. Als ik ook maar iets aan het werk ben verslijten ze nou eenmaal snel.

Het enige nadeel aan het lakje is dat hij niet ontzettend snel droogt. Semi-droog is hij na een paar minuutjes, maar ik moet toch wel een aantal uren wachten voordat hij volledig droog is. Nu is dit altijd zo met nagellak, maar ik verwacht toch wel dat ik na een uur niet meer bang hoef te zijn voor deuken. Ik breng de lakjes daarom het liefst vlak voor het slapen gaan op zodat er in de nacht weinig mee kan gebeuren!

Al met al is het echter een prima lakje en ben ik erg blij met de aanschaf hiervan. Ik weet zeker dat ik veel plezier van dit lakje ga hebben en hem veelvoudig zal gaan dragen!

OPI - Be There In A Prosecco - €14.25

15 opmerkingen

 1. Oh wat een prachtige kleur! Mooi lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2 dagen maar? wat kort! ik kan normaal met een OPI nagellakje wel een weekje:) dit is wel een super mooie kleur trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Kelly,

  Ik ben zelf echt gek op OPI lakjes en deze vind ik echt super mooi! Wel wat jammer zeg dat hij niet zo snel droogt. Ik kan zelf ook niet stilzitten, dus ik vind het wel belangrijk als lakjes snel drogen :).

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooeh prachtig kleurtje!

  liefs
  Krlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw echt een heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha wat een grappige naam, en een supermooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb 'm!!!! Draag hem regelmatig, staat bijna overal bij! Met topcoat issie beter! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige kleur en een leuke naam. Got to love Prosecco!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is moooi, lekker neutraal kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen