Supertrash Janis Suede Heels.


Het is al weer even geleden dat ik de Supertrash Oiled Leather heels heb besteld, wat des tijds mijn eerste paar Supertrash pumps waren. Ik had al een paar laarsjes met hak en vond deze ondanks de hoge hakhoogte heerlijk lopen, en ditzelfde dacht ik ook over de pumps. Toen de nieuwe collectie een paar dagen geleden werd gelanceerd kwam ik een paar nieuwe pumps tegen die ik maar al te graag aan mijn schoenencollectie wilde toevoegen, namelijk de Jannis Suede Heels.

Als je van elegante, maar toch een tikkeltje opvallende pumps houd zit je bij Supertrash zeker goed. Je moet er van houden, zo waren de Oiled Leather pumps ook vrij opvallend door de kleurenkeuze, maar persoonlijk vind ik dit juist erg gaaf.

Zo zijn ook de Janis Suede Heels vrij simpel,maar vallen ze toch op door de opvallende hak. Tevens zijn beide kleuren weer verschillend wat zorgt voor een mooi contrast. En hoewel ik normaal niet snel voor rode pumps zou gaan vind ik deze bordeauxrode kleur prachtig, met name in combinatie met de hak. Ook hier lijkt een soort olie laag over heen te zitten zoals ik ook bij mijn andere pumps had.
Naast dat ik de pumps van Supertrash prachtig vind, lopen ze ook nog eens heerlijk. De hakhoogte van deze schoenen is maarliefst 11 CM, al moet ik zeggen dat je daar vrij weinig van voelt. Natuurlijk merk je dat je niet op platte schoenen loopt, maar wat mij betreft voelt het heel aangenaam.

In Supertrash pumps krijg ik bovendien ook nooit last van blaren op mijn hakken of aan de zijkant van mijn voeten. Ik draag van Supertrash altijd een maatje 38 en zodra ik ze een beetje uitloop leg ik een zooltje in de voorkant zodat de schoen wat krapper zit. Ik heb namelijk ongeveer maat 37.5 en met een zooltje zitten ze dan weer perfect. Je kan bij Supertrash dus uitgaan van de maat die je normaal hebt, en als je net als ik een tussenmaat hebt is een zooltje een perfecte oplossing.

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik ontzettend blij ben met deze pumps. Het is weer een prachtige aanvulling op mijn schoenencollectie. Mocht je eens een pump willen proberen met een hogere hak kan ik je Supertrash absoluut aanraden!

Supertrash Janis Suede Heels.

21 opmerkingen

 1. Oh wauw! Wat een prachtige schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze fantastisch! Wel heel duur helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze kosten inderdaad iets meer, maar lopen echt heerlijk. Daardoor is het mij de prijs absoluut waard.

   Verwijderen
 3. Natasja Mirol14-08-2015 10:38

  Elegant en catchy. Je hebt een fantastische smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor! Ik vind pumps prachtig, maar ik kan ze niet een hele dag aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wauw wat een chique pumps!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ow wow, die zijn echt super mooi zeg! Helaas kan ik zelf niet op zulke mooie pumps lopen :(.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zoo hee wow, die zijn mooi! ik vind ze wel te hoog, daar kan ik niet op lopen:(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oefening baart kunst! Supertrash loopt overigens echt heerlijk. Moet je absoluut eens proberen. :)

   Verwijderen
 8. Wauw die zijn gaaf. Helaas moet ik de hakken voorlopig laten staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waaah deze zijn echt ge-wel-dig <3 Die kleur! Die hak! Dat stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, deze zijn echt geweldig! Wat fijn dat ze ook nog eens heerlijk lopen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat zijn ze ontzettend mooi!! Echt heel gaaf ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze zo mooi, wowie dit zijn echt hele mooie hakken :D x

  BeantwoordenVerwijderen