Swarovski Adore Necklace.

Swarovski. Het merk wat veelal synoniem staat voor luxegoederen. Mijn moeder was altijd al een liefhebber van de sieraden en mijn oma verzamelde daar in tegen de kristalglassculpturen. Persoonlijk ben ik meer een fan van sieraden en toen ik een tijdje geleden bij Stolker kwam om te kijken naar servies rekende ik niet veel later deze Swarovski ketting af. Niet helemaal de bedoeling, maar een aankoop waar ik maar al te blij mee ben!

In 1895 richtte Daniel Swarovski in samenwerking met Armband Kosman en Franz Weis het Swarovskibedrijf op. De oorspronkelijke naam was dan ook A. Kosman, Daniel Schwartz & Co wat nadien werd verkort naar K.S. & Co. Tegenwoordig word het bedrijf niet meer door Daniel bestuurd, maar door zijn achterkleindochter Nadja Swarovski.

Als ik aan Swarovski denk gaan mijn gedachten in eerste instantie uit naar de juwelen, maar daarnaast produceren zij dus ook andere luxegoederen als kristalglassculpturen en haute couture. Alle artikelen zijn voorzien van het bedrijfslogo, wat oorspronkelijk een edelweiss bloem was, maar tegenwoordig is het een afbeelding van een zwaan.

Zelf ben ik geen groot fan van het kristalglas van Swarovski, want hoewel ik het mooi vind is het niet iets wat ik zelf wil hebben, vind ik de sieraden werkelijk prachtig. Ik wilde al een tijdje een mooie ketting en na slechts één blik op deze ketting te hebben geworpen was ik eigenlijk al verkocht.

Niet veel later besloot ik dan ook daadwerkelijk de desbetreffende ketting aan te schaffen, en dat is de Swarovski Adore Necklace geworden. Deze prachtige ketting glinsterd in subtiele blauwe tinten en is voorzien van een ''Crystal Blue Shade Drop''. Deze druppel staat in verbinding met de met crystal pavé versierde schakels, wat het een uniek ontwerp maakt.
Ik vind de ketting werkelijk prachtig, en mocht je een liefhebber zijn van bijpassende oorbellen zijn deze ook beschikbaar van Swarovski. Persoonlijk ben ik hier geen groot fan van, en daarom heb ik het enkel gehouden bij de ketting.

En doordat de ketting zo simpel, doch elegant is -is hij eigenlijk met alles goed te combineren. Zolang je een vrij open hals hebt en je outfit al niet te veel aandacht trekt maakt de Adore ketting het geheel volledig af door zijn aanwezigheid.

Swarovski Adore Necklace.

12 opmerkingen