Toni & Guy Sophia Webster.


Na het succes van voorgaande samenwerkingen tussen Toni & Guy en Lulu Kennedy (2013) en Marchesa (2014) is het merk dit maal een samenwerking aangegaan met Sophia Webster; een fashiondesigner in London. Ze ontwerpt met name extravagante schoenen en tassen in de meest uiteenlopende kleuren en deze zie je ook terug in de vormgeving van de Toni & Guy producten.


Persoonlijk spreekt de vormgeving van de Sophia Webster collectie mij niet zo aan. Net als bij haar ontwerpen vind ik het wat jeugdig overkomen en is het niet iets wat ik snel uit de schappen zou pakken. Juist door dit jeugdige uiterlijk vind ik de producten er ook goedkoop uitzien, in tegenstelling tot de vorige samenwerking met Marchesa. Hier vond ik de vormgeving juist des te mooier.
Maar ondanksdat de vormgeving mij niet volledig aanspreekt wil dat uiteraard niets zeggen over de werking van de producten. Ik ben tenslotte sinds mijn eerste aanraking met dit merk een groot liefhebber geweest en gebruik de producten sindsdien ook met regelmaat.

Nu mijn Marchesa producten al een tijdje op waren had ik nog geen nieuwe Limited Edition producten meer uitgeprobeerd, maar deze lijn klonk toch aardig interessant. Deze lijn is met name voor fijn haar, en hoewel ik krullen heb valt mijn haar hier toch onder.
De Shampoo's en Conditioners van Toni & Guy heb ik al vele malen vaker geprobeerd. Zo gebruik ik met name graag de lijn voor droog haar en was ik ook erg tevreden over de voorgaande Marchesa Limited Edition. Zoals ik al verwacht had viel dit mij ook bij deze lijn niet tegen.

Hoewel ik na het enkel gebruiken van de shampoo nog even mijn twijfels had viel dit allemaal weg toen ik ook de conditioner had uitgespoeld. Mijn haren voelden weer ontzettend zacht aan en roken daarbij heerlijk. Dat vind ik dan ook een groot voordeel aan de producten van Toni & Guy; ze hebben allemaal een heerlijke geur die ook een ruime tijd na het douchen nog aanwezig is. Deze Sophia Webster lijn ruikt wel wat zoeter als de voorgaande lijnen, maar ik vind hem desondanks dat erg lekker. Een groot gedeelte van de geur vervaagd namelijk na het douchen en dan blijft er een aangename, frisse geur over.
En tot slot het laatste product uit de Sophia Webster collectie wat naar Nederland is gehaald; de Firm Hold Hairspray. Hierbij vind ik -ondanks dat er extra goud is toegevoegd- de vormgeving het minst erg. Het lijkt hier namelijk wat minder heftig doordat de basiskleur geen wit is en dat doet het iets minder jeugdig overkomen.

Nu gebruik ik geen haarlak op een dagelijkse basis, wanneer ik dit wel gebruik vind ik het toch prettig als het een haarlak is met een geur. Zo ben ik dol op de haarlak van Balmain door de aangename geuren, maar ook Toni & Guy doet het hier goed. De geur is niet heel heftig, maar komt toch een beetje door de haarlak geur heen. Daarnaast blijft het kapsel lang in model en heb ik er niets op aan te merken.

Ik ben dan ook absoluut te spreken over deze lijn, want ondanks de verpakking doen de producten allemaal wat ze horen te doen!

Toni & Guy Sophia Webster.
Shampoo & Conditioner - €9.99
Firm Hold Hairspray - €11.99

14 opmerkingen

 1. Ben wel benieuwd naar de toni & guy producten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je toch weer prachtige foto's gemaakt. De producten lijken mij ook heel fijn..!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de gouden verpakking ook wel gaaf, ik vind het alleen altijd best wel duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van de producten van Toni and Guy! Deze ook maar eens proberen, ik ben wel benieuwd naar de droogshampoo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijken mij fijne producten, ik vind vooral de gouden verpakking er wel mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, hier ben ik ontzettend benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De verpakkingen zien er zo geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijken fijne producten. Alleen ik moet altijd oppassen met haar producten, want het ene werkt bar slecht voor mij haartype en het andere juist erg goed. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb ik ook last van! Gelukkig vind ik Toni & Guy over het algemeen erg fijn.

   Verwijderen
  2. Ik vind de verpakkingen juist wel heel erg speels en vrolijk! Ik hou wel van dat patroontje haha!

   Verwijderen
 9. Oh, ik vind de Sophia Webster-verpakking wel leuk. Misschien inderdaad wat jeugdig maar ik vind het langs de andere kant ook wel fris en zomers. Helaas heb ik totaal geen fijn haar! Niets voor mij dus. Leuk geschreven, dit review :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt als een prima droogshampoo! Ben benieuwd naar de geur wel. De printjes zijn al enorm leuk!

  BeantwoordenVerwijderen