A Nobleman

Naast dat ik regelmatig een aantal vrouwenblogs bezoek staan er ook en aantal mannenblogs tussen mijn Bloglovin lijstje. In Nederland hebben wij echter nog maar weinig mannenblogs, al is er sinds kort eentje bijgekomen. Afgelopen donderdag lanceerde hij zijn blog A Nobleman, waar hij schrijft over herenmode en luxe lifestyle artikelen. Natuurlijk ben ik hier ontzettend enthousiast over en ik zou het erg leuk vinden als jullie eens een kijkje zouden nemen! A Nobleman volgen via Bloglovin kan  overigens hier, zo blijf je direct op de hoogte van nieuwe artikelen.

3 opmerkingen

 1. leuke tip, ik ga eens kijken! ik volg eigenlijk geen enkele mannenblog(A)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tip, ga dan eens een kijkje nemen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb jou getagd voor de One lovely blog award tag. :)

  BeantwoordenVerwijderen