All time Soap&Glory favourites.

Mijn eerste aanraking met Soap & Glory was tijdens mijn vakantie in London ruim twee jaar geleden, en sindsdien kan ik niets anders meer zeggen dan dat ik een enorm liefhebber van hun producten ben. De producten zijn dan misschien moelijk te verkrijgen -in Nederland word het nergens verkocht- vind ik het zo waard om de producten uit het buitenland te moeten halen. Er is met name één product waar ik dol op ben; de Whipped Clean Luxe Cream Wash Shower Butter...


Tijdens mijn vakantie in London was het eerste product wat ik meenam de Calm One Calm All Bubble Bath. Dit is een badschuim met ingebouwde body lotion om te zorgen dat je huid na het badderen niet alleen heerlijk ruikt, maar ook heerlijk aanvoelt door de voedzame ingrediënten. Nadat de eerste fles van dit product op was heb ik meteen een nieuwe gekocht en ben ik er sindsdien niet meer vanaf gekomen. Zo heel af en toe gebruik ik eens een ander product, maar over het algemeen is dit toch mijn favoriet en kom ik er altijd weer op terug.

Daarnaast kocht ik ook de Clean On Me Showergel in London, waarvan ik inmiddels ook al een aantal tubes heb opgemaakt. Dit is een heerlijke douchegel die allereerst ontzettend goed schuimt en ten tweede mijn huid perfect reinigt en verzorgd achterlaat.

Deze twee producten hebben allebei dezelfde geur die mij altijd weer aan mijn vakantie terug doet denken omdat ik de producten daar voor het eerst gebruikte. Het bevat ingrediënten van citrus, bergamot, rozen, perzik, aardbei, gardenia bloemen, jasmijn, patchouli, warme en weelderige muskus. Een combinatie die zorgt voor een ouderwetse, bloemige geur.

En tot slot mijn grootste favoriet; de Whipped Clean Luxe Cream Wash Shower Butter. Laat ik hierbij allereerst beginnen met de geur; koekjes. Als je deze tube lostrekt ruik ik vers gebakken koekjes en loopt het water mij nog net niet in de mond. Het is een ontzettend warme geur en daarmee perfect voor de winter.

Dit product is tevens een stukje dikker waardoor hij heel erg voedend is en mijn huid nog een stuk zachter maakt als bij voorgaande producten. Dit product is overigens ook ontzettend moeilijk te verkrijgen en daarom koop ik als ik ze eens online tegenkom meteen een aantal tubes. Zo heb ik er nu nog vijf staan, want zo lekker is hij echt! Absoluut een aanrader, evenals de andere producten.

'' Wat is jouw favoriete Soap & Glory product?

22 opmerkingen

 1. Ik wil de producten van Soap&Glory al zo lange eens uitproberen! Ik ben grote fan van de retro-verpakking ;)

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig die cookies lijkt me super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakkingen vind ik heel origineel en de geur van de shower butter lijkt mij ook fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw dit kende ik nog niet! Ziet er goed uit :)

  xo
  thenewpersonalassistant.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb toevallig laatst in Londen een paar mini's gekocht om dit merk uit te proberen. Alleen de verpakkingen vind ik al geweldig hihi! Ik ben er nog niet aan toe gekomen maar ben erg benieuwd naar de producten, goed te lezen dat jij zo enthousiast ben. Ik was in Duitsland vorige week en daar hadden ze het ook bij de Douglas :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar hebben ze inderdaad nog een klein assortiment, maar ook daar gaan de producten er helaas uit!

   Verwijderen
 6. Ik sta elke keer weer te kijken bij Soap & Glory in de Douglas in Duitsland maar de geur spreekt me nooit echt aan! :-)
  Heb er dus nog nooit wat van gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt zo goed! Ik heb er nog nooit iets van gebruikt helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alleen al de verpakkingen vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben wel erg benieuwd naar Soap & Glory, het lijkt mij zo'n leuk merk, maar ik heb nog niks kunnen proberen ervan helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oo klinkt heerlijk, de verpakkingen zien er zo leuk uit!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik loop achter, dit merk ken ik helemaal niet. Citrus hmmmm, als dat er maar in zit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik weet al wat ik toe moet voegen aan mijn lijstje als ik naar Londen ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben ook dol op dit merk! Heb er aantal bodylotions en scrubs van, love it. Oh, en de handcrème is ook heerlijk! En de shampoo! Haha. Ik kwam laatst op eBay een verkoper tegen die deze producten verkoopt.. allemaal 100% echt en niet eens zo heel duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit vind ik een erg mooi merk. Ik wil er ook eens een bodylotion van proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een ongelofelijk leuke verpakking zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik wil deze producten ook nog zo graag.. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb een enorm lekkere body butter van dit merk die enorm goed werkt. Ook voor het eerst in Londen gekocht en laatst een nieuwe gekocht in Duitsland

  BeantwoordenVerwijderen