Essie Taking Center Stage Autumn Collection 2015

De herfst is inmiddels officieel begonnen, wat betekend dat gemiddeld make-up merk hier weer op in speelt. Felle nagellakkleuren kunnen weer even worden opgeborgen om plaats te maken voor warmere tinten, passend bij het nieuwe seizoen. Wat mij betreft mijn favoriete seizoen, niet alleen wat betreft het weer maar ook betreft make-up collecties. Warme kleuren spreken mij altijd meer aan voor zowel het gezicht als de nagels. Voor de nagels brengt Essie deze herfst de Taking Center Stage collectie uit, bestaande uit zes prachtige tinten.

Hoewel de kleuren misschien niet meteen zijn wat ik verwacht en prefereer bij de herfst vind ik ze stuk voor stuk wel iets hebben. Je ziet mij misschien niet snel met een felle kleur blauw op mijn nagels, dat wil nog niet zeggen dat ik het niet mooi vindt. Het vervelende is dat ik ontzettend snel zat ben van een kleur waardoor ik dan liever ga voor subtiel; hier kijk ik wel een paar dagen tegenaan voordat ik ze er af wil halen. De kleuren van Essie zijn misschien niet zo subtiel, maar mooi zijn ze zeker!
Leggy Legend; Leggy Legend is een prima combinatie tussen goud en brons, wat mij betreft perfect voor de kerst. Voor nu vind ik hem nog iets te heftig, maar mooi is hij absoluut. Ik heb hier slechts twee laagjes van aangebracht.
Frock'n Roll; Een dieppaarse kleur met een ontzettende hoeveelheid shimmers. Het doet mij denken aan een sterrenhemel en daarmee maakt dit één van mijn favorieten van deze Essie collectie. Hier heb ik wederom twee laagjes aangebracht waarmee hij perfect dekt.
Bell-Bottom Blues; Niet zo subtiel als ik graag zou dragen, maar wel ontzettend mooi. Bell-Bottom Blues is een diepblauwe kleur met wederom een prachtige shimmer. Hier heb ik ook twee laagjes aangebracht waarmee hij ook perfect dekt.
Color Binge; Felrood en een stukje koeler in combinatie met mijn huidskleur. Ik draag zelf geen felrood als het een koele ondertoon is, maar gelukkig zitten er ook wat warmere tinten in de collectie! Color Binge is ook het minst dekkende lakje van alle zes. Hierbij heb ik twee laagjes aangebracht en dekte hij voor mij goed, maar mocht je langere nagels hebben weet ik zeker dat je meerdere laagjes nodig gaat hebben.
With The Band; Ook een grote favoriet van deze collectie, With The Band. Deze donkerrode kleur neigt al een klein beetje naar bordeaux en heeft daarbij een warme ondertoon. Ik draag wederom twee laagjes en dat is meer als genoeg. Met één laagje dekt dit kleurtje al nagenoeg volledig.
In The Lobby; En tot slot In The Lobby, een prachtige paarse tint. Dit is absoluut een kleurtje wat bij de herfst past en ook deze dekt volledig in twee laagjes.

Wat mij betreft heeft Essie een prachtige collectie gecreëerd voor het herfstseizoen. Mijn favoriete kleuren uit de Taking Center Stage collectie zijn With The Band en Frock'n Roll. Door het brede en ronde kwastje brengen de lakjes ook nog eens eenvoudig aan en is de dekking nagenoeg perfect.

Essie Taking Center Stage Nail Polish -  €9.99 per stuk

14 opmerkingen

 1. prachtige lakjes, ik vind de goudkleurige echt heel mooi! Wat is de dekking ook mooi. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Frok 'n roll vind ik erg mooi, samen met leggy legend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bell bottom blues <3 so nice!

  Rachel | http://www.beautyandthebird.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zulke leuke kleurtjes! Ik vind het echt een leuke collectie, niet zo voorspelbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de collectie heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne collectie vind ik dit! Die dieppaarse, blauwe en de laatste rode vind het mooist :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleurtjes zitten er tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dit zo'n mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind gewoon heel deze collectie geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, Frock'n Roll en In The Lobby vind ik het mooiste! Lekker herfstig ♥

  BeantwoordenVerwijderen