MAC Guo Pei Collectie.

Ondanks dat ik dol ben op de producten van MAC heb ik er de laatste tijd weinig meer van aangeschaft omdat de collecties mij iets minder aanspraken, tot ik de Guo Pei collectie voorbij zag komen in mijn mailbox. De persfoto's maakten mij al ontzettend nieuwsgierig en in het echt zien de producten er nog mooier uit. Ik ontving de Red Water Lily blush en de Ethereal Orchid lustre lipstick, welke ik uiteraard voor jullie review.

Allereerst één van mijn twee favoriete uit deze collectie; de blush. In de Guo Pei collectie zitten twee blushes en ik ontving hiervan de kleur Red Water Lily; een licht korale kleur. Naast Red Water Lily bestaat deze collectie ook nog uit de kleur Lotus Blossom; een lichte roze kleur met een blauwe ondertoon.

Mijn voorkeur gaat persoonlijk ook uit naar Red Water Lily, al heb ik Lotus Blossom uiteraard nog niet in het echt gezien. Echter draag ik liever warme kleuren in combinatie met mijn lichte huid en mijn warme haartint.
Voordat ik begin met de binnenkant van deze blush, die ik werkelijk prachtig vind, is ook de buitenkant geweldig vormgegeven. MAC Guo Pei heeft mat gouden doosjes met een soort stoffen hoesje/laagje. Op de blush zit hij er bovenop en bij de lipstick zit hij er omheen, al kun je deze er weer niet afhalen.

Wat mij betreft producten die een boel luxe uitstralen, en hoewel ik ze niet direct met MAC zou associëren vind ik het absoluut een voltreffer en mag MAC zeker meer voor deze stijl van vormgeven gaan kiezen. Mij bevalt het namelijk wel!
En naast dat alleen de buitenkant al een plaatje is, is ook de blush op zich enorm mooi vormgegeven. In de blush zie je een halve bloem welke je ook weer terugziet op het stoffen laagje. Natuurlijk zal dit patroontje op den duur gaan vervagen en zul je hem uiteindelijk niet meer zien, voor zolang hij er in zit vind ik het een prachtige toevoeging.
En ook de kleur spreekt mij volledig aan. Ik moet zeggen dat ik hem meer roze als koraal vind, zoals hij oorspronkelijk beschreven wordt, maar dat vind ik absoluut geen probleem. Hij is dan wel vrij koel, op mijn huid vind ik dit zeker niet storend.

Waar je wel mee uit moet kijken is de enorme hoeveelheid pigment die deze blush bevat. Natuurlijk is dit een groot pluspunt, maar als je er niet mee oppast zijn je wangen binnen no time knalroze... En dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Na het positieve resultaat van de blush was ik des te nieuwsgieriger wat ik van de lipstick zou gaan vinden. MAC lipstick hebben een speciaal plekje in mijn collectie omdat ik deze er nagenoeg altijd bij pak. Er gaan geen weken voorbij waarin ik geen gebruik maak van hen lipsticks.
Hoewel de Lustre lipsticks dan mijn minst favoriete finishes zijn omtrent MAC vind ik het in dit geval geen probleem. Ethereal Orchid neigt namelijk naar oranje toe als ik hem op mijn lippen aan heb gebracht en dat had ik niet moeten hebben met een volledige dekking; dan had ik hem totaal niet kunnen waarderen.

Maar in dit geval vind ik de finish goed passen bij het kleurtje. Ondanks dat ik de kleur mij persoonlijk niet zo mooi vind staan weet ik zeker dat dit bij vele anderen wel het geval zal zijn. Omdat ik weinig pigment in mijn huid heb vind ik het niet de allermooiste kleur, met name omdat hij niet heel warm is.
Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Over het pigment kan ik namelijk niets te klagen hebben gezien het Lustre effect. Deze lipsticks zijn wat minder gepigmenteerd als bijvoorbeeld de matte kleuren en hebben daarbij onwijs veel shimmers. Een soort lipstick waar ik ook nooit droge lippen van krijg; weer een voordeel aan de finish.

Waarom ik de Lustre finishes niet het meest prettige vind is omdat ze vrij snel weer van je lippen af gaan. Als ik hem er een tijdje op heb zitten en bijvoorbeeld een slokje drink moet ik hem al snel weer bijwerken; evenals met eten.

Al met al ben ik ontzettend te spreken over de nieuwe Guo Pei collectie en kan ik hem zeker aanraden. Ik hoop dat MAC meer van dit soort collecties uit zal gaan brengen, mij bevalt het namelijk maar al te goed.

De Guo Pei collectie zal vanaf midden september verkrijgbaar zijn. Een exacte datum is helaas nog niet bekend!

Lustre Lipstick - €30.00
Powder Blush - €36.00

22 opmerkingen

 1. Alleen de verpakkingen al vind ik werkelijk geweldig. Mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige producten, de blush lijkt me super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten, ik wil heel graag de lipstick Zenith kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakking is stunning. De kleur is niet echt mijn ding..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Kelly,

  Mooie producten, vooral de blush vind ik erg mooi. De verpakkingen zien er ook echt mooi uit.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de verpakkingen geweldig! De blush vind ik ook heel mooi van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Ik begrijp wat je bedoelt. Ik heb het oogschaduwpalette ook nog op het oog, zó mooi!

   Verwijderen
 8. Wat zien de producten er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer zo'n mooie collectie van MAC. Vooral de blush vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, prachtig. Alleen de verpakking zo ik al wel willen hebben hahaa:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is een van de mooiste collecties die MAC in jaaaaren heeft uitgebracht! Wat een klepper is deze samenwerking!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die verpakking is mooi! Lijkt me een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh wauw dit vind ik echt een hele mooie blush, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het patroontje van de blush vind ik zo mooi :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ooh wow die blush is zo mooi
  en die verpakking is ook echt prachtig

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oo wauw de Blush is zo mooi ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtige producten! Ik vind de blush erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen