MAC Vamplify Lip Liners.

Iets wat ik voorheen nooit deed, maar waar ik tegenwoordig niet meer zonder kan is het dragen van lipliners. Ik vind het fantastisch wat voor een ander effect ze kunnen geven in combinatie met een lipstick in eenzelfde -of juist een volkomen andere- tint én ze zijn ook in hun eenvoud fantastisch. Bij het lezen van het persbericht over de nieuwe MAC Vamplify lip liners werd ik dan ook meteen enthousiast. Deze collectie heeft maarliefst twaalf nieuwe lip liners waarvan ik er drie heb ontvangen.

Ik ontving van links naar rechts de kleuren 'In Control', 'Good Timing' en 'Voltage'. Drie kleuren die volledig van elkaar verschillen, iets wat je meer ziet in deze collectie. De kleuren van de lip liners en lipglosses verschillen allemaal erg van elkaar waardoor ze allemaal een andere uitstraling creëren.
Als ik nieuwe producten binnen krijg begin ik altijd met een swatch op mijn arm voordat ik de producten ook daadwerkelijk in gebruik neem. Bij deze kleuren was dit wederom het geval en voordat ik ze uitteste op mijn lippen maakte ik de swatches op mijn arm. Hier zag ik al gelijk welke kleuren mijn favoriet waren en welke kleur ik iets minder vond. In de verpakking leek hij me nog mee te vallen, maar hier merk ik toch dat de fel oranje kleur in het midden niet iets voor mij is.
De kleur die ik wel meteen prachtig vond is Good Timing. Hoewel ik had gehoopt dat hij net als hoe hij in het potlood wat donkerder lijkt ook op mijn arm en lippen wat donkerder zou zijn is dit een lichte, barbieroze kleur die niet iedereen kan hebben. Zo vind ik hem in het zonlicht mooi staan bij mij zelf, maar is hij in wat koeler licht juist wel erg wit in combinatie met mijn witte huid.

Pigment heeft deze kleur echter wel en hij brengt daardoor ongelovelijk makkelijk aan. Met de pro longwear lip pencils van MAC heb ik altijd een haat-liefde verhouding gehad omdat de ene kleur geweldig aanbrengt en de andere kleur juist het tegenovergestelde doet. In dit geval had ik echter geluk en kreeg ik deze prachtige kleur eenvoudig op mijn lippen.

Wat ook prettig is, is dat Good Timing ontzettend lang blijft zitten. Het is een kleurtje die je echt met remover van je lippen moet afhalen, want ondanks het eten van een maaltijd merk ik dat hij het erg goed volhoudt. Even bijwerken is na een groot aantal uren geen overbodige luxe om hem weer helemaal perfect te krijgen, maar grotendeels blijft hij al fantastisch zitten. Dit is wat mij betreft echt een topper wanneer je het geluk hebt dat hij je goed staat!
Vervolgens testte ik de kleur waar ik in eerste instantie al niet zo enthousiast over was; Voltage. Voltage is een ontzettend felle kleur, iets waar je echt van moet houden. Zo vind ik dit met mijn witte huid geen fantastische combinatie omdat het elkaar wat afschrikt.

Het pigment van deze kleur is echter wel goed, maar iets wat ik en groot nadeel vind is de manier van aanbrengen. Zoals je op bovenstaande foto ook wel kunt zien brengt Voltage vrij brokkelend aan waardoor hij op sommige plekken wat lege plekjes op je lippen geeft. Ook plakken mijn lippen meteen een beetje aan elkaar als ik ze langs elkaar wrijf waardoor hij nog meer lege plekjes in mijn lippen trekt.

Als dit niet het geval was geweest was ik nog best tevreden over Voltage geweest. Hoewel het namelijk niet helemaal mijn kleur is kan hij je wel goed staan als je een wat donkerdere huid/haarkleur hebt. De kleur is daarom nog niet eens zo gek, maar het aanbrengen en de houdbaarheid is voor mij geen succes.
Tot slot ontving ik nog één laatste kleur; In Control. In de verpakking deed dit mij al een beetje aan een Kylie Jenner kleurtje denken, een trend die een tijdje geleden volledig in was en nu weer een beetje overwaaid, maar op mijn lippen was hij toch een stukje anders.

En hoewel hij anders is vind ik hem als nog prachtig. Dit kleurtje brengt evenals Good Timing een stuk makkelijker aan als Voltage en geeft daardoor ook niet het brokkeleffect. Deze ziet er een stuk netter uit op mijn lippen en blijft wederom lang zitten. Ook bij dit kleurtje heb ik het ''probleem'' dat ik hem er haast niet afkrijg en het echt met make-up remover moet doen.

Wat betreft de kleur? Die vind ik wederom geweldig. Ik ben dol op dit soort donkere ''my nude lips but better'' kleurtjes en ga deze vooral in de aankomende herfst en winter weer veel dragen. Ik weet zeker dat dit een nieuwe favoriet gaat worden.
Al met al ben ik dus zeker tevreden over deze nieuwe kleuren, enkel Voltage stelde mij lichtelijk teleur. Jammer, maar het kan natuurlijk niet allemaal even goed bevallen. De andere twee kleuren daar in tegen kan ik je zeker aanraden en deze zal ik zelf ook met plezier gaan gebruiken.

MAC Lip Liners - €19.00 per stuk.

26 opmerkingen

 1. Wat een lekker opvallende en goede gepigmenteerde kleuren...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie potloden! Vooral In Control vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze matig, ik heb liever deze kleuren in een toffe lipstick ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou ook mooi zijn! Persoonlijk ben ik dan weer wel een groot fan van lipliners.

   Verwijderen
 4. In Control vind ik de mooiste, wauwie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleuren. Maar zijn die echt evenduur als de lipsticks ja? wow

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ze zijn inderdaad wat prijzig! Waard zijn ze het echter wat mij betreft wel.

   Verwijderen
 6. ik vind het allemaal mooie kleurtjes
  maar vooral de eerste vind ik cuuute

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik me helemaal in vinden. Is toch ook wel mijn favoriet!

   Verwijderen
 7. Ik ben helemaal verliefd op de eerste twee kleuren ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, dit zou perfect voor mij zijn! Had al eens gehoord dat ze mega lang blijven zitten, ik ga testen! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut eens doen! Lang zitten blijven ze namelijk zeker.

   Verwijderen
 9. Wat een prachtige kleuren! Ik vind Good Timing je erg mooi staan. De pigmentatie is echt awesome, ook niet verrassend voor MAC haha X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw wat een gave kleuren! Die laatste vind ik denk ik het allermooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben zo een grote fan van de eerste kleur, die is zo mooi :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw prachtige liners en zo vol van kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohhh my god.. Good Timing is prachtig <3 Die kleur en finish, perfect gewoon!! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. vind ze alle drie erg mooi! Zelfs de oranje tint..
  Maar blijft een lastige kleur om te dragen..
  Ze zien er goed uit..!

  BeantwoordenVerwijderen