€ - My School Beauty Essentials.

Desondanks dat ik mij s' ochtends op maak vind ik het altijd handig om wat producten bij mij te hebben voor een kleine touch up. Een tasje met daarin mijn beauty essentials heb ik daarom altijd bij mij als ik naar school ga, en gezien het feit dat ik er al weer een aantal weken op heb zitten leek het mij een leuk idee om te laten zien wat voor mij nou echt de meest essentiële producten zijn.Allereerst gebruik ik regelmatig een poeder om een beetje bij te werken, waarvoor ik momenteel de Maybelline Fit Me foundation gebruik in combinatie met een sponsje. Deze poeder dekt ontzettend goed en matteert tevens mijn huid.

Ten tweede neem ik altijd de lipstick mee die ik die dag op doe en komt het meestal ook voor dat er nog wel één of meerdere lipsticks van de dagen ervoor inzit. Momenteel zaten er twee van mijn favoieten in; MAC Faux en Bobbi Brown Rose Brown.

Ook een concealer vind ik prettig om bij me te hebben. Je weet tenslotte maar nooit wanneer er plotseling onzuiverheden opduiken en dan is het zeker een musthave deze weg te kunnen werken.

Een product wat ik iets minder vaak gebruik om een touch up te doen, maar toch prettig vind om bij me te hebben is een mascara. Momenteel heb ik de MAC Upward Lash Mascara in mijn tasje zitten. Dit is de nieuwste mascara van MAC en mochten jullie er een review over willen lezen hoor ik het graag.

Tot slot qua directe beautyproducten neem ik altijd een parfum mee. Ik heb twee flesjes Black Opium om er zo altijd één in mijn tas te kunnen hebben. Ik ben namelijk heel lastig met geuren en daarom draag ik deze heel regelmatig.

Iets anders wat niet kan ontbreken -en ja, beautygerelateerd is- is mijn telefoon. Hiermee zit ik tijdens en tussen de lessen door regelmatig mijn Bloglovin te lezen om zo niets te missen van mijn feed. Ook het lezen van persberichten vind ik tijdens schooltijd erg interessant. Wel belangrijk vind ik om er een hoesje omheen te dragen. Ik kan mijn telefoon nog wel eens laten vallen namelijk! Ik heb zelf altijd hele standaard telefoonhoesjes die eigenlijk niet de moeite waard zijn om te laten zien, maar online verkopen ze onzettend leuke hoesjes zoals bijvoorbeeld iPhone 5S hoesjes en Sony Xperia Z2 hoesjes.