Valentino Donna Eau De Parfum.

Hoewel ik dol ben op het dragen van een heerlijk parfum is dit voor mij niet de meest eenvoudige taak. Ik ben als het gaat om geurtjes namelijk niet de makkelijkste, aangezien typische damesgeuren niets voor mij zijn. Wat ik veelvoudig in parfumerieën tegen kom zijn zoete, bloemige geuren; iets waar ik absoluut niet van houd. Ik ben meer een liefhebber van een sterkere geur met noten als hout en musk. Daar aan komen is echter wat moeilijker waardoor ik weinig geuren mee naar huis neem. Een tijdje geleden kwam ik echter het nieuwe parfum Donna van Valentino tegen en deze sprak mij juist ontzettend aan.

De flesjes van de herengeuren van Valentino vond ik altijd al ontzettend mooi, mijn vriend heeft er ook een luchtje van die ook ontzettend lekker is, maar de flesjes Valentina spraken mij iets minder aan. Deze ontwerpen waren ook echt vrouwelijk door de kleuren en bloemen die hier -net als in de geuren- in verwerkt zijn. Iets minder mijn ding, maar gelukkig bracht Valentino al snel een vrouwengeur uit; Donna.

Donna heeft hetzelfde motief in het flesje als de mannengeuren waardoor ik hem meteen zoveel leuker vond als de Valentina flesjes. Ik vind het allereerst al erg aangenaam als flesjes doorzichtig zijn, zo kan ik zien hoeveel parfum er over blijft én ik vind het er mooier uit zien, en daarnaast past dit flesje gewoonweg beter bij mij.
Maar ook over de geur was ik onmiddelijk te spreken terwijl dat normaal niet direct het geval is. Vaak is het zo dat ik er even aan moet wennen, maar als dat niet zo is is dat natuurlijk alleen maar positief. 

En hoewel ik houd van sterke geuren is Valentino helemaal niet zozeer sterk, maar ondanks een aantal zoete noten is het wel een hele warme geur en dát vind ik nou juist zo belangrijk.
Basisnoten; Patchouli, Vanille, Leer
Hartnoten; Bulgaarse roos, Iris
Topnoten; Bergamot
Ondanks dat dit parfum een aantal noten van bloemen bevat is het niet zo'n typische vrouwengeur die je vaak tegenkomt. Valentino Donna is een hele aparte geur waarin je met name de roos terugruikt, in combinatie met leer en vanille. Donna zit tussen bloemig en wat zwaarder in waardoor het echt perfect is als ik eens geen zin heb ik een echt zware geur.

Naast dat ik de geur heerlijk vind en er maar slechts twee spuitjes van nodig heb blijft hij op deze manier ook de gehele dag zitten. Bij mij vervaagt een geurtje al snel, toch heb ik hier geen last van bij Donna.Van deze geur is er ook nog een douchegel, bodylotion en een deodorant. Wellicht een optie voor de volgende keer!

Wat mij betreft is Valentino Donna echt heerlijk. Ik heb hem van mijn vriend gehad en ben ontzettend blij met dit prachtige cadeau. De flesjes staan niet alleen leuk in eenvoud, maar ook de mannen en dames geur passen heel erg goed bij elkaar. Niet alleen de flesjes, maar ook de geuren!
Valentino Donna 30ML - €52,57
Valentino Donna 50ML - €75,11
Valentino Donna 100ML - €106,52

'' Wat is wat jou betreft een absolute parfum aanrader?

16 opmerkingen

 1. Dit geurtje zou ik ook wel eens willen uitproberen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. spreekt me erg aan, ga die geur zeker testen, dankjewel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt goed. En het flesje is inderdaad ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd! Deze zag ik al in de Douglas webshop verschijnen. Binnenkort ga ik maar eens ruiken. Wel lekker als ie een warme geur heeft. De verpakking is ook nog eens heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker gaan doen! Apart is hij namelijk absoluut.

   Verwijderen
 5. Lijkt me erg lekker en wat een prachtige flacon <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het flesje is heel erg leuk, ben benieuwd naar de flacon!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja! heb deze geroken, vind hem echt heel erg lekker! Heerlijke warme geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een luxe product! ziet er goed uit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh deze geur moet ik eens gaan ruiken :D Mooie flacon ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze geur vind ik echt ZO lekker.
  Mijn moeder heeft 'm en ik vraag me af wanneer ze door heeft dat ie wel heel snel gaat hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mmm deze lijkt mij echt wel heel lekker te ruiken

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze heb ik ook. Vind 'm heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ooh wauw dat flesje! Klinkt verder niet als een geur voor mij maar ik ben zo een meisje die hem alleen als voor de verpakking zou kopen haha! Heb je de geuren van Boucheron al is geroken? Mijn favoriet is Place Vendôme.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtig en luxe flesje! De geur lijkt mij ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen