Anastasia Beverly Hills Beauty Express Brow Kit

Hoewel ik niet heel precies ben als het om wenkbrauwen gaat, zo ben ik bijvoorbeeld absoluut geen fan van de ultrastrakke wenkbrauwen, vind ik het wel zo mooi om ze netjes bij te tekenen en in te kleuren. Helemaal strakke wenkbrauwen kunnen bij sommige dames dan nog zo mooi staan, geef mij liever iets dergelijks als de wenkbrauwen van Cara Delevigne. Ook deze zijn strak, maar toch ook wat warriger en realistischer. Voor mijn eigen wenkbrauwen gebruikte ik normaliter een palette van Make-up studio wat ik een tijdje geleden reviewde, maar na het ontvangen van bovenstaande kit van Anastasia werd ik toch erg nieuwsgierig en wilde ik het absoluut proberen.

Dit kitje van Anastasia bestaat uit maarliefst vijf onderdelen, dus laten we zeggen dat we voor elk onderdeel een tientje betalen -gezien de uiteindelijke prijs- valt best mee, toch?

Allereerst krijgen we een vrij huidskleurige wax, gevolgd door twee kleuren wenkbrauw poeder en twee kleuren highlighter. Naast deze drie rondjes levert het kitje ook vier stencils en een klein wenkbrauwkwastje met zich mee. Wat ik meteen al kon zien was dat er één kleur is die voor mij afvalt, de meest rechter. Deze is veel te donker en zelfs in combinatie met de andere kleur vind ik hem niet zo mooi. Niet op mijn huid althans!
Maar dat laat nog steeds genoeg prachtige producten over die wél geschikt zouden kunnen zijn. Ik werd al snel erg nieuwsgierig en heb de komende tijd alle producten meermaals een kans gegeven.

Ik begon met het kwastje om zo de twee poederkleuren te mixen. De donkerste is voor mij namelijk te donker en de lichte wat meer aan de oranje kant, iets wat ik net wat minder mooi vind. Als ik ze mix krijg ik echter een perfecte combinatie, tijd om er mee aan de slag te gaan!

Hoewel ik de stencils geen succes vind, dat heb ik nooit gevonden, wilde ik ze toch weer eens een kans geven. Ook deze keer pakte het voor mij niet goed uit waardoor ik door ben gegaan met enkel het kwastje. Het tweede onderdeel wat ik dan ook niet zo fijn vind. Deze is ontzettend dun waardoor je met je kwast in de poeder blijft deppen om er maar pigment op te krijgen. Dit is niet ideaal als je haast hebt, en aangezien ik s' ochtends weinig tijd heb pak ik er dan toch liever mijn Zoeva kwasten bij.
Ik mag de kwast en stencils dan misschien niet zo fijn vinden; over de poeder ben ik des te enthousiaster. Het is voor mij een fantastische kleur die erg dicht ligt bij de kleur die ik ook van Make Up Studio gebruikte. Dit kitje is dan ook een goede afwisseling. De een is enkel net wat grauwer als de ander.

En tot slot de prachtige highlighter. Ik gebruik deze niet voor op het wenkbrauwbot omdat ik hem daar wat te glitterend voor vind, maar als highlighter bij mijn cupidoboogje en neus is hij echt fantastisch. Als ik deze los zou kunnen kopen in een grote variant zou ik dat absoluut doen!

Al met al ben ik heel erg tevreden over dit kitje. De stencils en het penseeltje mochten wat mij betreft achter worden gelaten, maar de poeder en highlighter doen precies wat ze moeten doen. De wax is wat mij betreft ook zeker een aanrader, maar dit product gebruik ik zelf niet snel!

Anastasia Beverly Hills Beauty Express Brow Kit - €49,95

9 opmerkingen

 1. Wat een praktisch palette! Ziet er echt erg goed uit! :-) Al denk ik wel dat deze tinten te licht zijn voor mezelf! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas wat buiten mijn budget, plus dat ik ook al erg tevreden ben met mijn Catrice Eyebrow Set!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het kwastje en de stencils niet zo fijn zijn, maar de poeders zien er inderdaad erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het prijzig maar wat ziet het er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my god, die kleuren zijn echt perfect voor blonde wenkbrauwen! Wauw! Wel jammer van die prijs... Ik hou het voor nu even bij mijn MAC Omega en mijn ELF kitje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wel prijzig maar wel de moeite waard, ziet er goed uit, veel kleuren love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel handig
  en ook super goede kleuren lijkt mij

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen