BLUX Box Oktober

Hoewel de beautyboxen de laatste tijd wat minder actief leken is er sinds kort weer een nieuwe box bij; De BLUX box. Deze box bevat maandelijks 4 tot 6 producten die worden gekozen in samenwerking met Mari van de Ven. Zo lanceerde hij alweer een ruime tijd geleden World Of Beauty en dit is weer een nieuw concept. Ik heb de eerste box mogen ontvangen en deel de inhoud vandaag met jullie.

Ik had nog niet eerder over deze box gehoord, maar toen ik hem binnenkreeg werd ik toch direct nieuwsgierig naar het concept -en vooral- de inhoud. BLUX Staat voor Luxurious Boxes en is maandelijks te bestellen voor €14,95 inclusief verzending.

Kennis heb ik al gemaakt met andere beautyboxen, maar omdat dit weer een nieuwe is vind ik het des te leuker. De BLUX box van deze maand heeft een prachtige kleur blauw en ziet er door het simpele logo erg mooi uit. Ik ben benieuwd of hij altijd dezelfde vormgeving heeft, want dit spreekt mij persoonlijk wel aan!
Ook als je het doosje opent ziet het er erg mooi uit. Natuurlijk, het is nagenoeg hetzelfde als de andere beautyboxen maar daardoor zeker niet minder mooi. De binnenkant heeft een leuk patroontje en de producten komen verpakt in een vloeipapiertje met een elegant stickertje.
Nieuwsgierig wat de box van deze maand mij zou brengen heb ik hem direct geopend, en wat ik tegenkwam was een goed gevulde box! Deze box bestaat uit de volgende producten;

ModelCo Powerlash Mascara - €24.00 
Mascaras kan je nooit genoeg hebben, en hoewel de vormgeving van deze mascara mij in eerste instantie niet zo aansprak vind ik hem bijzonder prettig in werking. Dit is een eenvoudige, maar zeker prettige mascara.

Bellápierre Lipstick - €20.00
Van Bellápierre heb ik al eerder een lipstick gehad en die beviel mij ook erg goed. Dit keer ontving ik de kleur Envy en hij ziet er prachtig uit. Daarnaast brengt hij prettig aan en blijft hij goed zitten.

Lord & Berry Shade Eye Pencil - €16.00
Een schattig, miniscuul oogpotloodje. Dit is gewoonweg een zwart oogpotlood en is daarnaast ook gemakkelijk om mee te nemen door het formaat.

Unani Absolute Day & Night Cream - €18.00
Dit zijn de producten waar ik het meest nieuwsgierig naar ben; de Unani dag en nactcrème. Ik ben dol op het proberen van crèmes en zal deze de komende tijd uit gaan proberen. Het klinkt in ieder geval erg aangenaam!

Harvey Prince Perfume Roller - €18.65
Dit product vond ik er zó leuk uitzien. Het is een parfum roller van Harvey Prince en hoewel de geur niet zo mijn ding is vind ik de vormgeving zeker geslaagd. Ik ben erg benieuwd of hier nog andere geuren van zijn, want het spreekt mij wel aan!
Ik vind dit zeker een leuke, eerste BLUX box en ben benieuwd wat de volgende boxen met zich mee gaan brengen. De bluxbox is hier te bestellen voor €14,95 per maand.

12 opmerkingen

 1. Ik vind de inhoud er goed uit zien, zeker voor de prijs, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind de inhoud erg leuk, ben wel van de make-up producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de box zelf ook ontvangen en was er heel enthousiast over!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke inhoud. Ik ben heel benieuwd naar de volgende box inderdaad. Als die ook goed bevalt ga ik een abbonnement nemen. Hopelijk zal je die ook gaan reviewen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De box ziet er wel mooi uit! Maar ik heb altijd te veel producten die ik er dan niet van gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijken me superleuke producten tussen zitten. Wellicht maar eens gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier met deze box! Er zitten niet echt producten bij die ik zelf zou gebruiken, maar ben dan ook erg trouw aan alle producten die ik gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! De inhoud ziet er wel leuk uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het ook wel een toffe box! Handig dat de kleurtjes van de make-upproducten ook echt heel draagbaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen