Cozy Autumn


Hoewel ik het altijd interessant vind om te zien hoe anderen zich kleden, heb ik nog niet eerder een outfit van mijzelf op mijn blog gepost. Fashion blogs volg ik echter in overvloed en ook zelf houd ik mij hier graag mee bezig. Tijd voor een kleine toevoeging op mijn blog; outfit posts. Dit voegt tevens een beetje personaliteit toe aan mijn blog, want tot nu toe is daar weinig van naar voren gekomen. Wat mij betreft een interessant, nieuw topic en ik ben érg benieuwd naar jullie mening.

Mijn eerste outfit post is perfect voor het herfstseizoen. Het is nog net niet te koud voor hakken en deze jas kan nog gedragen worden zonder een sjaal. Daar is het tenslotte over een tijdje te koud voor, maar voor nu kan het nog prima.

Deze camel-kleurige jas is aardig lang en zit ontzettend aangenaam. Dit was tevens de eerste keer dat ik hem aantrok, want hiervoor was het simpelweg nog te warm om hem te dragen. Voor nu draag ik hem zonder sjaal en in de winter zal ik hem moeten dragen mét een sjaal. Ook geen probleem, want ook daarmee staat hij ontzettend goed.
De jas komt evenals de pantalon van de Zara en mijn schoenen komen van SuperTrash. Dit zijn de SuperTrash Janis Suede Heels in burgundy. Ik heb deze ook in het zwart, maar die zullen jullie ongetwijfeld nog eens terug zien in een andere post.
Onder mijn jas draag ik een simpel, wit overhemdje van de H&M en om mijn outfit af te maken draag ik mijn Daniel Wellington horloge met het zwart, leren bandje. Mijn nieuwe Michael Kors Crossbody hebben jullie verleden week al kunnen zien, en door de kleur matcht deze enorm goed met de jas, broek en schoenen.
Jas; Zara
Overhemd; H&M
Pantalon; Zara
Schoenen; SuperTrash
Horloge; Daniel Wellington
Tas; Michael Kors

Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie stijl er uitziet en wat jullie van deze outfit van mij vinden!

20 opmerkingen

 1. Wat een ontzettende leuke jas! Ik draag een parka en een leren biker jacket het meeste maar moet zeggen dat ik een stuk of 5 tussen jassen heb 😉 dus wissel regelmatig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super chique en je nieuwe tas maakt het compleet. De schoenen vind ik trouwens echt prachtig, hele mooie kleur en I like het model!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je outfitposts gaat doen zeg! Hele gave outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Ik vind je pumps echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een chique outfit. Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel gaaf, ik ben verliefd op je schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. prachtige outfit!
  staat u echt superrrr
  die haken zijn geweldig ook

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie outfit, je jas vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben verliefd op je jas. Maar dan bedoel ik ook echt; diepe, allesoverheersende, echte, oprechte Liefde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo leuk om te horen! Ik ben er ook ontzettend blij mee.

   Verwijderen
 11. Ik vind dit echt een hele mooie, classy outfit :) En die hakken.. echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het staat je prachtig, en past ook heel erg bij jou. x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een toffe combi voor je outfit. Ook je schoenen, super mooi! Ik zou er zelf niet op kunnen lopen jammer genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen