Essie Ski Chic Wintercollectie

Het is nog maar een paar weken geleden dat Essie de Taking Center Stage collectie lanceerde, of de volgende collectie komt er al weer aan. De vorige zes lakken vond ik al prachtig, maar bij het zien van dit persbericht werd ik nog een stukje enthousiaster. Dit is een collectie met een duidelijke onderscheid tussen licht en donker; voor ieder wat wils.

Hoewel ik donkere kleuren in de winter erg kan waarderen vind ik het juist zo leuk dat Essie ook drie lichtere kleuren heeft toegevoegd aan de collectie. Deze kleuren zijn als nog erg toepasselijk voor het seizoen!
Peak Show; Ik begin maar gelijk met mijn absolute favoriet. Dit is een melkroze kleurtje waarvan ik eigenlijk had verwacht dat hij pas na een aantal lagen zou dekken. Wat blijkt; na twee laagjes dekt deze kleur voledig en heb ik geen extra lagen meer nodig. Ik vind hem prachtig, deze zal ik veel gaan dragen!
Virgin Snow; Dit is na Peak Show mijn tweede favoriet. Wederom een lichte kleur en hoewel hij op het persbericht wat meer ijzig blauw leek vind ik hem als nog erg mooi. Ook dit kleurtje dekt in twee laagjes volledig. Persoonlijk vind ik dit ook een nette kleur voor de lente.
Apres-Chic; Deze kleur zal niet bij iedereen in de smaak vallen en zelf heb ik ook altijd wat gemengde gevoelens over dit soort lakjes. De metallic finish is niet altijd favoriet, maar bij dit kleurtje vind ik hem nog aardig meevallen. Apres Chic dekt in twee laagjes.
Attitude Attitude; Rode lakjes heb ik op zich genoeg gezien want ook in de vorige Essie collectie zaten er twee vergelijkbare kleuren in. Attitude Attitude doet mij sterk denken aan Color Binge uit de vorige collectie waardoor ik hem iets minder uniek vind. Nochtans is het een mooie, rode kleur die volledig dekt in twee lagen.
Shall We Chalet; Ook deze kleur doet mij denken aan een lakje uit de vorige collectie, hij komt namelijk vrij overeen met With The Band. Dit kleurtje is wel iets lichter, maar niet zo uniek ten opzichte van het andere lakje. Dit lakje vind ik echter wel weer erg mooi en ook deze dekt in twee laagjes.
Haute Tub; Last but not least; deze donkerpaarse kleur met een enorme hoeveelheid shimmers. De beschrijving van deze kleur ''Looking sophisticated in the hot tub'' vond ik érg catchy en toepasselijk. Het is een sterke kleur voor op je nagels, ik vind hem gaaf! Wederom zijn twee laagjes genoeg voor een complete dekking.

De Ski Chic collectie is wat mij betreft een succesvolle collectie. Nog even geduld helaas, de lakjes zijn namelijk vanaf 1 december verkrijgbaar.
Essie Wintercollecie 2015 - €9,99 per stuk.

23 opmerkingen

 1. Ik vind twee lakjes hiervan echt super, de rest zou ik niet dragen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zitten mooie kleurtjes tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Peak Show lijkt mij heel mooi! Ik hou van dat soort kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Virgin Snow vind ik heel mooi :) Het doet me een beetje denken aan mijn favoriete lakje van Essie (Lilacism) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne collectie warvan ik Haute Tub heel verrassend vind. Zo had ik hem helemaal niet verwacht!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, die lavendelkleur vind ik echt prachtig. De kerstkleurtjes vind ik ook heel mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Virgin Snow vind ik een erg mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alweer zo een geweldige collectie! Ik zou denk ik de rode lakjes dit keer niet kopen, maar de andere lakjes moet ik hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, ik vind het echt prachtige kleurtjes en heel winters ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fantastische collectie... Apres Chic vind ik heel uniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie lakjes, virgin snow ziet er heel gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat een mooie collectie! Dat zilveren lakje is ook prachtig en feestelijk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. de eerste twee zijn echt geweldig, maar misschien niet helemaal voor nu in de herfst, maar sowieso winnaars

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind dit echt een hele toffe collectie. Mooie kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtige nagellakjes allemaal! Ik vind Essie nagellak altijd erg fijn, en ze hebben zulke leuke kleuren! Hele fijne review heb je geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg mooi zijn ze en inderdaad leuk dat er ook een aantal lichte kleuren bij zitten! De twee lichte kleuren zijn dan ook mijn favorieten :) x

  BeantwoordenVerwijderen