LUSH Sparkly Pumpkin

Lushie's; enorme liefhebbers van de producten van Lush. Je hebt er vast wel eens van gehoord, en ik ben er één van. Sinds mijn eerste kennismaking met de producten ben ik eigenlijk een beetje blijven hangen, en hoewel het niet al te goed is voor de portemonnee wordt mijn huid er wel blij van, evenals ikzelf! Met name de speciale collecties kan ik erg waarderen, waarvan mijn favorieten de halloween/kerstcollectie en de valentijnscollectie. Voor mij geluk, want de halloween/kerstcollectie ligt sinds kort in de winkel. Ik heb een grote bestelling gedaan én heb een aantal producten in de winkel aangeschaft. Eén van deze producten is Sparkly Pumpkin, een enorm glitterende bubble bar.

Hoewel ik eigenlijk niet zo'n grote fan ben van glitters in badproducten, dat is dan ook zo'n beetje het enige wat ik niet fantastisch vind bij Lush, wilde ik Sparkly Pumpkin toch een kans geven. Na het badderen neem ik tenslotte altijd nog een snelle douche voor het wassen van mijn haren waardoor de glitters er al grotendeels afspoelen. Je moet daar namelijk wel van houden, want de glitters blijven zeker plakken.

Ik vond hem er echter zo leuk uitzien dat ik hem toch wilde uitproberen. Het pompoentje past zo goed bij de herfst en halloweenperiode, en eigenlijk maken de glitters het hier juist helemaal af. En ook al houd je niet van de glitters, dit is een geweldige geur waarvan ik denk dat hij velen over zal halen hem toch aan te schaffen.
Sparkly Pumkin is overigens ook geen nieuw product meer, dus dat zegt al heel wat goeds. Vorig jaar was deze ook vergelijkbaar in de halloween collectie. Toen heb ik hem echter niet aangeschaft, maar als hij wegens succes terugkomt wil ik dat toch absoluut wél doen.

En wat is het een onwijs fijn product. Ik heb dan ook nog maar weinig bubble bars meegemaakt die mij niet goed bevielen, de enige tot nu toe is de Blue Skies bubble bar -deze vind ik echt naar schimmel ruiken, en in bad word het nog erger- maar deze staat zeker bij mijn lijstje van favorieten.

De geur is namelijk fantastisch, nog beter eenmaal in het water, en hoewel je het niet meteen zou verwachten past hij toch goed bij de pompoenvorm. Hij heeft namelijk aardig wat fruitige noten, maar is daarnaast ook kruidig en ik ruik duidelijk een vleugje vanille.

En naast de heerlijke geur creeërt dit product een oranje bad vol met bubbels; precies zoals het hoort bij bubble bars. Dus ja, er blijven wat glittertjes hangen, maar vind ik dit echt vervelend? Nee, de geur maakt het wat mij betreft allemaal goed. Dit product zou ik zeker opnieuw kopen!

LUSH Sparkly Pumpkin - €5,95

14 opmerkingen

 1. Ik ben heel erg benieuwd geworden naar de geur nu, klinkt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh hier ben ik wel benieuwd naar, vanille en kruidige geuren vind ik heerlijk in bad, en bubbels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit met die glittertjes, ik was benieuwd hoe hij eruit zou zien in bad!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hm, de badproducten van Lush zijn zo heerlijk. Die glittertjes vind ik niet zo'n probleem, het spoelt er toch grotendeels af met douchen inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een toffe foto's heb je gemaakt! mooi product:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij ziet er echt super leuk uit! Ben sowieso dol op producten van Lush. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lush producten zijn altijd zo fijn! Ik houd niet zo van pompoen maar misschien moet ik deze glitterbom maar eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw, het lijkt me een heerlijk product, en wat is 'ie mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hij klinkt wel ontzettend lekker
  mmm lekker relaxing

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's, wat een schattige glitterbomb! Ben ook heel benieuwd hoe hij ruikt X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind 'm er echt zo super leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen