MAC Viva Glam III


MAC lipsticks zijn al tijden mijn favoriet, maar ondanks dat waren er geen kleuren meer die ik écht aan mijn collectie wilde toevoegen. Er staan geen kleuren op mijn wishlist, maar toch vind ik het altijd heerlijk om toch de MAC lipsticks even te bekijken als ik in een counter kom. Dat is tenslotte maar een paar keer per jaar, de dichtsbijzijnde counter is namelijk anderhalf uur rijden. Afgelopen week kwam ik echter in Utrecht en daar kwam ik uit op een wel erg mooi kleurtje voor de herfst en winter. Een mooie combinatie tussen donkerrood en bruin, én hij is matte; Viva Glam III.


Voordat ik de MAC counter binnenstapte had ik al bedacht dat ik er nog wel graag een matte lipstick bij wilde hebben, en daar ben ik voor gegaan. Eén van de medewerkster bracht deze kleur aan bij een ander meisje in de winkel en ik vond hem zo mooi staan dat ik er meteen uit was.

Voor mijn doen heb ik dus niet lang rondgelopen in de counter en heb ik Viva Glam III al snel afgerekend met het gelukje dat ik ook nog een kortingsbon had. En met Viva Glam III is dit welgeteld mijn 30e MAC lipstick.
Normaliter weet ik ook van zo'n beetje iedere MAC lipstick het bestaan wel af, maar Viva Glam III was mij nog niet eerder opgevallen. Wellicht omdat ik voorheen weinig donkere kleuren droeg en meer voor roze en nude ging, terwijl dat nu juist andersom is.

Nu ben ik gek op dit soort donkere kleuren. Zo heb ik ook Diva in mijn bezit, maar ik merk dat ik deze net wat te rood vind. Die maakt mijn uitdrukking weer net iets té hard, terwijl deze kleur wat mij betreft perfect is. Ik vind hem zelf in ieder geval erg mooi staan.
Zoals ik van MAC inmiddels wel gewend ben dekt deze lipstick fantastisch en brengt hij gemakkelijk aan door de vorm. Matte lipsticks blijven daarbij ontzettend lang zitten en daarom wilde ik er hier ook meer van. Deze bruin/rode kleur is een perfecte aanvulling op mijn collectie.

Ik ben benieuwd of er nog kleuren zijn die ik nog niet heb en die jullie mij kunnen aanraden!

MAC Viva Glam III - €19,50

20 opmerkingen

 1. Wat een fantastische kleur hij staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw toffe kleur. Ik vind 't leuk dat 'ie net even wat anders is dan de gebruikelijke viva glam lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook en vind het prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze kleur kende ik niet maar hij is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt mij een erg mooie kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit een hele toffe kleur! Leuk ook dat 'ie net even wat anders is dan de meeste Viva Glams.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave kleur. En wauw, je 30e mac lipstick. Ik heb er 3. Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij staat je erg goed zeg! Ik ben de laatste tijd ook wel wat meer van de donkerdere kleuren, vind dat in het najaar wel heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een bijzondere kleur, heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow wat is dit een gave kleur zeg. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik hem niet eens kende. Deze komt op mijn wish list :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. staat je mooi wat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wow een heel mooi kleurtje!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg mooi, een bijzonder kleurtje. Niet zo standaard :) heb 'm nog niet eerder gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oh wat een mooi kleurtje, echt tof bruin.. gaat op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind hem heel mooi! Vooral ook voor de herfst :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit is ook mijn nieuwste aanwinst! Ik vind hem zo ontzettend mooi, helemaal perfect voor de herfst en winter. Veel plezier ervan :).

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dit kleurtje schrijf ik even op. Hij is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen