Make-Up Studio Velvet Raspberry Beret Lipstick

Hoewel ik de producten van Make-Up Studio nog maar enkele maanden gebruik is dit merk in die korte tijd uitgegroeid naar één van mijn absolute favorieten. Zo gebruik ik bijvoorbeeld hun wenkbrauwpoeder elke dag en ben ik groot liefhebber van de oogschaduws. De meeste producten heb ik dan ook al eens geprobeerd, maar met de lipsticks had ik nog niet eerder kennis gemaakt. Met deze nieuwe kleur wilde ik daar echter maar al te graag verandering inbrengen.


Eén van de nieuwste lipstick kleuren van Make-Up Studio is Velvet Raspberry Berret. Dit is met recht een raspberry kleurtje met een velvet finish. De naam verklapt eigenlijk alles al aan de lipstick, en dat vind ik nou net zo mooi.

Als je deze lipstick opendraait weet je namelijk meteen wat je kan verwachten. Een intense kleur met een fantastische pigmentatie, en een velvet/semi-matte finish. Dit was mijn gedachte toen ik de kleur voor het eerst uit de huls tevoorschijn haalde, en mijn voorspelling klopte volledig.

Naast dat ik de kleur al fantastisch vind in de huls ziet hij er ook op swatches, en al helemaal op mijn lippen, geweldig uit. Het pigment is heel intens waardoor de kleur in de huls nagenoeg niet verschilt als de uiteindelijke kleur op de lippen. Hij is net een tikkeltje lichter, maar daardoor absoluut niet minder mooi.

Naast de kleur is ook de finish bij mij favoriet. Ik merk dat ik over het algemeen steeds meer naar mattere kleuren toe neig, niet alleen op mijn lippen maar ook bijvoorbeeld op mijn ogen, en deze kleur past goed in het rijtje.

De lipstick brengt heel eenvoudig aan vanuit de huls, maar persoonlijk ben ik een groot voorstander van het perfectioneren met een lipkwastje. Dit doe ik echt niet bij iedere lipstick, daar neem ik over het algemeen ook de tijd niet voor, maar bij zo'n donkere kleur zorgt het er voor dat het geheel er net wat eleganter uitziet.

Wat mij betreft is dit echt een topper en ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar de andere lipsticks van Make-Up Studio. Deze zal ik in de toekomst zeker gaan proberen!

Velvet Raspberry Beret heeft een intense pigmentatie, brengt aan als fluweel over je lippen en blijft gedurende de dag goed zitten.

Make-Up Studio Velvet Raspberry Beret Lipstick - €15,90

17 opmerkingen

 1. Wauw, prachtige kleur dit! Heel chique.
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur, heel chique!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een onwijs mooie kleur!
  Prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleur voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel mooi kleurtje!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben het met iedereen eens: prachtige kleur! Ik hou hiervan in deze periode van het jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleur zeg! Ik vind de lipsticks van Make-up Studio ook wel heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo een tof kleurtje. Echt de perfecte tint voor het najaar. Ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super mooie kleur. De foto's zijn ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kleur zeg, perfect voor dit seizoen. Mooie foto's heb je ook gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen