Michael Kors Jet Set Travel Crossbody

Het is alweer twee jaar geleden dat ik mijn eerste Michael Kors aanschafte. Hij was destijds voor school, maar na die eerste tas ben ik eigenlijk bij het merk gebleven. Een kleiner tasje volgde, waarna het er nog een werd, en vervolgens nog een paar. Tassen verkoop ik soms echter ook als ik ze niet meer zo mooi vind, waardoor de teller momenteel op vijf staat. Mijn nieuwste aanwinst? De Michael Kors Jet Set Travel Crossbody.

Dit tasje was eigenlijk een impulsaankoop, maar ik had hem desondanks dat wel eens eerder op het oog gehad. Ik zag het tasje destijds in het zwart en vond het model al erg aantrekkelijk, maar de kleur iets minder. In andere kleuren hadden ze de tas op dat moment niet, en pas enkele maanden later trof ik dit tasje.

De Jet Set Travel Crossbody heeft een ideaal formaat voor een dagje uit waarbij je niet meer nodig hebt als je telefoon, portemonnee, sleutels en dergelijke, kleinere items. Zelf vind ik dit soort tasjes altijd ideaal omdat ik met een grotere tas al snel last krijg van mijn nek. Daarnaast is dit ook veel comfortabeler én gemakkelijker. Je neemt automatisch minder onnodige spullen mee en loopt zo niet voor niets te sjouwen met een groot gewicht.
En hoewel ik al een aantal kleine tasjes heb had ik er nog geen enkele in deze kleur. Ik gebruikte de afgelopen tijd met name mijn grijze bedford pearl tasje, maar door de kleur vind ik deze wat minder geschikt voor komende seizoenen. Hij is wat koeler en deze bruine kleur is het tegenovergestelde. Hij is warm en past daarnaast ook nog eens bij mijn jas.

Eigenlijk is dit een heel eenvoudig tasje, maar hij is daarnaast heel functioneel. Hij heeft twee vakjes en verder geen poespas aan de binnenkant. Ook de buitenkant is heel erg clean. De stiksels zijn in exact dezelfde kleur als het leer en het logo is in dezelfde kleur als de rits en het handvat.

Simpel, maar voor mij is hij perfect. Ik ben heel erg blij met deze aankoop en zal hem komende seizoenen met veel plezier gaan gebruiken. Zowel voor korte schooldagen als dagjes winkelen, dagjes uit etcetera.

Michael Kors Jet Set Travel Crossbody - €150,00

21 opmerkingen

  1. Wauw wat een beauty! Ik ben helemaal gek op die kleur voor deze herfst X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Kelly,

    Wat een gaaf tasje zeg! Ik ben ook helemaal MK fan :)! En ik wil ook nog graag een klein tasje van MK hebben.

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig, chique tasje! De kleur staat ook heel mooi bij je jas!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wauw gaaf ! Ik heb ook net een nieuwe MK, ze zijn zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een chique tas. Ik vind 'm prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is echt prachtig! Lijkt me een super handig model ook! Mijn teller staat op 4 MK tassen;) Ze zijn verslavend he..?!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Waauw die is mooi zeg!! Heel gaaf (:

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige, tijsloze en klassieke tas. Ik heb ook ergens nog op mijn wishlist een Micheal Kors tas staan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele mooie handtas en niet te groot ook. Dat is enorm handig om ergens mee te nemen, ik vind het kleurtje ook erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kleine tasjes draag ik het liefst. Ik vind deze s-u-p-e-r-mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind hem echt erg mooi! Super handig formaat en de kleur is prachtig :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuk tasje voor aankomend seizoen! De kleur is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De kleur is geweldig en je tas is geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wooow hi jis zo mooi en die kleur is ook echt geweldig


    liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een mooie classy tas. Wat is de lay-out van je blog prachtig zeg!

    BeantwoordenVerwijderen