My Muesli

Ik vind het niet altijd even gemakkelijk om s'ochtends te ontbijten, waardoor ik regelmatig kies voor iets luchtigs en minder vullend. Eén van mijn favorieten is absoluut muesli en hoewel ik voorheen standaard een variant uit de supermarkt mee naar huis nam maakte ik kort geleden kennis met het merk My Muesli. My Muesli heeft een heel ruim assortiment en tevens kan je ook je eigen muesli samenstellen. Om het eens uit te proberen ontving ik twee smaken; Blueberry, vanille & granola en kokos, bosbessen en hazelnoot. Deze heb ik, samen met mijn nieuwe Wedgwood Edme schaaltjes, voor jullie uitgeprobeerd.

Ik was allereerst direct onder de indruk van de enorme bussen muesli die ik binnen kreeg. Het zijn twee kokers waarvan de zwarte 500 gram bevat en de paarse maarliefst 575 gram. Hier kan je heel erg lang mee vooruit, zeker gezien de hoeveelheid muesli die ik per keer nuttig.

Door de grote bussen moet je wel het geluk hebben dat ze in je keukenkastjes passen, maar anders kun je ze natuurlijk ook ergens anders opbergen. Ik vind ze persoonlijk erg gemakkelijk én ik vind ook de vormgeving erg leuk. Het mag dan heel simpel zijn, ze zien er daardoor juist heel clean en gezond uit.
De eerste smaak die ik ontving is de Blueberry, vanille en granola variant. Deze komt in een paarse bus geleverd en bevat maarliefst 575 gram. Ik heb eigenlijk het gevoel dat er evenveel in zit als in de andere bus, maar gezien de getallen zal dit toch iets meer zijn.

Naast de drie hoofdingrediënten van granola, bosbessen en bourbon vanille zitten er ook pecanoten, dadels, zwarte johannisbessen en appelstukjes in verwerkt. Daarnaast geeft MyMuesli ook nog eens aan dat er heel veel liefde in zit. Leuk!

Naast dat deze muesli er al gezond en vrolijk uitziet door de toegevoegde bessen smaakt hij ook nog eens heerlijk. Dit is tevens mijn favoriete smaak van de twee, met name door de pecanoten die erin zitten verwerkt. Dat is namelijk mijn favoriete noot!
Als tweede en tevens laatste smaak ontving ik de zwarte bus met kokos, hazelnoot en paleo. Ik had in eerste instantie verwacht dat ik deze ook aangenamer zou vinden als het ging om smaak door de toegevoegde kokos en aardbei, maar dat is achteraf niet het geval geweest.

Naast kokos, hazelnoot en paleo zit er ook notencrunch, bosbessen, framboos, aardbei, bourbon vanille en honing in deze muesli. Uiteraard ook weer een grote hoeveelheid liefde.

Dit is een hele lekkere muesli als je iets meer houd van zoetere smaken. De paarse tube is juist wat warmer en hartiger waardoor ik hem er zeker voor deze seizoenen sneller bij pak. Al met al vind ik ze echter beide heel erg lekker!

Ik ben zeker tevreden over MyMuesli en kan je zeker eens aanraden er één -of meerdere- smaken van uit te proberen.

My Muesli - €7.90

7 opmerkingen

 1. Ziet er lekker uit! Vooral kokos lijkt me lekker haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De cruesli uit de supermarkt is inderdaad niet de gezondste. Ik vind deze muesli wel prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is wat duurder, maar je doet er wel ontzettend lang mee!

   Verwijderen
 3. Dit is echt genieten, ik heb het eens gegeten mmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm ziet er lekker uit, klinkt alvast erg lekker :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heerlijk uit, altijd lekker ook als ontbijt :)

  BeantwoordenVerwijderen