On My Beauty Wishlist 4

Mijn laatste ''On My Beauty Wishlist'' was alweer even geleden, met name omdat ik in de zomer weinig interesse heb in nieuwe producten. Ik draag in dit seizoen al relatief weinig make-up en daarom heb ik niet snel de intentie iets nieuws aan te schaffen. De herfst is echter al vollop begonnen en dat brengt een heleboel nieuwe producten met zich mee. Mijn momentele wishlist voor komend seizoen deel ik vandaag!


Yog Nog Bath Bomb;
De wintercollectie van Lush ligt sinds kort weer in de winkel, en hoewel hij me dit jaar niet volledig aanspreekt zijn er toch een aantal producten die ik graag zou proberen. Eén hiervan is de Yog Nog Bath Bomb, met een geur van kruidnagel, ylang ylang en een vleugje karamel. Deze klinkt wat mij betreft perfect voor de koudere dagen.

Merci Handy Desinfecting Gel - Black Vanilla; Een tijdje geleden kwam ik deze flesjes voor het eerst tegen op Sephora; de desinfecterende handgels van Merci Handy. In nagenoeg identieke verpakkingen als die van Bath & Bodyworks (zoals ze voorheen waren), maar dan ook gewoon in Europa te bestellen!

Too Faced Le Grand Palais; Dit palette is alleen al een plaatje om te zien, maar ook de producten zijn ontzettend mooi. Ik vind met name het oogschaduwpalette erg mooi, maar daarnaast krijg je ook nog een miniatuur lipgloss, mascara en primer. En dat voor een heel fijn prijsje. Voor nu nog niet verkrijgbaar in Europa, maar hopelijk snel wel!

Caolion Premium Hot & Cool Pore Pack Duo; Poriën verzorg ik graag zo goed als mogelijk, en hoewel poriënstrips aardig werken wil ik toch wel eens iets anders proberen. Het Caolion poriën duo ziet er al mooi uit, maar lijkt me ook nog eens ontzettend fijn.

Tom Ford Noir Pour Femme; De mannelijke versie van Noir vind ik al fantastisch en daardoor ben ik des te nieuwsgierig naar de vrouwelijke versie. Ik hoop dat deze net zo aangenaam ruikt als die voor mannen, want dan zal ik hem zeker gaan aanschaffen. Daarnaast vind ik ook het flesje nog eens ontzettend mooi.

Fresh Sugar Nourishing Lip Balm; Tot slot een verzorgende lipbalsem. Voor nu gebruik ik er eentje van Lush, maar hier zitten vrij grove deeltjes in waardoor ik hem niet altijd even prettig in gebruik vind. Deze van Fresh lijkt me ook erg prettig voor wanneer mijn lippen weer droger zijn.

Natuurlijk zijn er nog veel meer producten die ik maar al te graag aan mijn collecte zou willen toevoegen, maar qua nieuwe collecties zijn dit een aantal van mijn grote favorieten!

'' Wat staat er nog op jouw beauty wishlist?

14 opmerkingen

 1. Dat too faced palette vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die producten van Too Faced zijn echt super! Ziet er altijd zo lief uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het palette van too faced is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie beauty wishlis heb je :D De Fresh Sugar Nourishing Lip Balm zou ik ook wel willen :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op mijn 'wishlist' staan niet zozeer producten, maar wel mijn tanden witte. Dat wil ik echt al heel erg lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, die Yog Nog heb ik vorige week gekocht. Hij ruikt echt heeeerlijk! Net als de zeep.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Too Faced heeft echt geweldige producten! Ik heb zo even niets op mijn beauty wishlist wat ik echt wil hebben, maar dat zal vast niet lang meer duren tot ik iets gevonden heb haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat Too Faced is nu te koop bij USA Shop! Er is er maar eentje en hij kost wel €99,95. Lush Yog Nog Bath Bomb heb ik inmiddels besteld, hij ruikt zooo lekker! Wel anders dan de zeep, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen