Pupa Matt Lip Fluid, I'm Lipstick & True Lips Lipliner

Orange is the new black... hier staat de nieuwe Pupa collectie helemaal in het teken van. Een collectie vol oranje producten voor zowel lippen als de wangen. Een kleur waar ik zelf niet snel voor zou gaan, maar toch kan het erg verassend uitpakken. Ik ontving onder andere een lipstick uit de nieuwe collectie in combinatiemet twee andere lipproducten van Pupa en ik kan alvast zeggen dat ik er erg enthousiast over ben.

Allereerst ontving ik de nieuwe lipstick uit the Orange Is The New Black collectie. Deze lipstick komt in de kleur Ultra Orange, en dat is hij ook absoluut! Over deze kleur kan ik niet veel anders zeggen dan dat hij knaloranje is. Daarnaast geeft hij een mooier glans aan je lippen, maar zitten er geen losse shimmers en/of glitters in verwerkt.
Op de swatch vond ik hem al mooi, maar op mijn lippen nog veel mooier. Hoewel ik er niet snel mee zou worden gezien, ik vind het bij mijn huidskleur al snel iets te heftig, vind ik dat deze kleur oranje erg goed kan. Hij brengt overigens ook gemakkelijk aan en blijft gedurende de dag redelijk zitten. Na het eten en drinken is het wel prettig om even bij te werken zodat hij weer optimaal op je lippen zit!
Als tweede ontving ik de Matt Lip Fluid in nummer 31. Dit product heeft verder bij mijn weten geen naam, maar dat maakt hem niet minder mooi. Ik vind allereerst de vormgeving van dit product ook erg leuk. De lipsticks van Pupa vind ik wat dat betreft namelijk wat minder, maar de fluid maakt het helemaal goed doordat hij vrij recht is en daardoor gemakkelijk in mijn lipstick rekjes past. Daar past de lipstick helaas niet in, en daardoor zou ik hem er al veel minder snel bijpakken.

Wat ik ook een leuk detail vind is het kleine kusmondje onderop de verpakking. Hierdoor zie je ook gelijk welke kleur het is waardoor ik ook meteen enthousiast raakte; want deze is werkelijk waar prachtig. Echt een kleur die goed bij mij past en ik elke dag zou dragen.
Deze kleur vind ik echt fantastisch, evenals het aanbrengen. Het is even wat anders met zo'n kwastje en je moet dan ook goed oppassen dat je het egaal aanbrengt en dus niet te veel langs de randjes smeert -als er daar wat ophopinkjes zitten krijg je een heel raar effect- maar al met al gaat dit heel geleidelijk aan.

Naast dat de kleur zo mooi is vind ik ook de houdbaarheid en het effect van deze Matt Lip Fluid erg prettig. Hij is zoals de naam het al aangeeft aardig matt zodra je hem aanbrengt en volledig matt zodra hij er wat langer op zit. Over de houdbaarheid kan ik ook alleen maar lovend zijn, want doordat hij zo matt is gaat hij een heel stuk langer mee als en gewone lipstick.
En tot slot de True Lips Lipliner, ook in nummer 31. Wederom heeft dit product naar mijn weten geen naam. Mooi is dit kleurtje in ieder geval wel en dit is dan ook mijn absolute favoriet van de drie producten die ik heb mogen ontvangen.

Nummer 31 is namelijk een hele subtiele, oudroze kleur. Ik vind deze heel goed kunnen bij elke look, zowel licht als donker en ik denk tevens dat hij bij heel veel huidskleuren goed zal staan.
Ik hoop dat er bij deze lipliner ook eens een lipstick zal komen, want ik zou hem dan ontzettend veel gebruiken. Natuurlijk zal dat nu ook het geval zijn, maar in enkelvoud benadrukt hij soms toch wat velletjes. Storend vind ik dit echter niet, want al met al vind ik hem als nog fantastisch.
En tot slot nog even de swatches op mijn armen. Hier werd het mij al duidelijk dat alle drie de kleuren fantastisch zijn en had ik al gehoopt op bovenstaande resultaten op mijn lippen. Deze producten hebben absoluut aan mijn verwachtingen voldaan en eigenlijk kan ik er enkel lovend over spreken.

Ik ben met name erg benieuwd naar de andere kleuren lip fluids en lipliners en hier zal ik er ook zeker nog een aantal van aanschaffen zodra ik een mooie kleur tegen kom. Voor nu behoren deze twee kleuren alvast tot mijn favorieten!

Pupa Matt Lip Fluid - €17,75
Pupa I'm Lipstick - €17,50
Pupa True Lips Lipliner - €14,95

17 opmerkingen

 1. Mooie producten, ik ontving een blush en de lip fluid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh.. ik vind ze alle drie erg mooi!
  De matte & de lipliner zijn mooi veilig, maar de oranje tint springt er ook ontzettend uit..
  :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De lipstick is niet helemaal mijn kleur, maar de lipgloss en liner zijn echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lip fluid staat nu bij mij ook online, samen met het palette van de stay gold collectie. Ik vind Pupa echt een prachtig merk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Qua structuur erg mooi, maar de kleuren zijn niet helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De liquid lipstick en lipliner vind ik echt prachtig! De andere lipstick is misschien iets meer voor de zomer, maar ook een erg mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie producten! Vooral die lip fluid, staat je goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aparte kleur lipstick, de lipliner ziet er erg fijn uit!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat allemaal erg mooi, die oranje kleur staat je goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh wow ze zijn allemaal zo mooi
  ik zou eigenlijk echt niet kunnen kiezen hoor, ze zijn zooo mooi
  én ze staan je ook super goed :)

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De lipstick is niet zo mijn ding, maar die andere 2. Prettyy!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alle drie de producten vind ik echt ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie producten! Ik vind Pupa een heel fijn merk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh ik ben echt verliefd op deze kleurtjes zeg! Wat zijn ze mooi, en die finish vind ik ook super!

  BeantwoordenVerwijderen