2B Matt Lips Pencils

Hoewel ik nagenoeg nooit budget make-up review op mijn blog ontvang ik regelmatig pakketjes met daarin producten. Vaak ben ik er niet zo tevreden over en review ik het dus niet op mijn blog, maar zo af en toe zitten er producten tussen waar ik wél erg enthousiast over ben. Zo ontving ik recentelijk de nieuwe collectie van 2B waarin drie nieuwe Matt Lips potloden zitten. Met mijn liefde voor matte lipkleuren werd ik direct nieuwsgierig en heb ik ze getest.

Ik ontving de drie nieuwe kleuren en de namen hier van zijn van links naar rechts als volgt;
- Deep Red
- Soft Raspberry
- Soft Pink
Drie kleuren, uiteenlopend van lichtroze naar dieprood. Bij één kleur wist ik onmiddelijk al dat hij mij niet goed zou staan, maar naar de andere twee kleuren was ik wel erg nieuwsgierig. Soft Raspberry en Deep Red zijn namelijk kleuren die ik zelf ook snel zou uitkiezen, in tegenstelling tot de -voor mij- veel te lichte Soft Pink.
En hoewel het op de foto wellicht niet zo erg lijkt vind ik Soft Pink er niet uit zien. Ik heb er gewoonweg een te lichte huid voor waardoor het een barbie effect creeërt. Niet de look waar ik voor ga. Mocht je een wat donkerdere huid hebben denk ik wel dat dit een mooie kleur zal zijn!
De tweede kleur beviel mij echter al een heel stuk beter. Dit is Soft Raspberry, welke mij een beetje doet denken aan één van de MAC lipsticks uit de Macnificent Me collectie die ik pas geleden reviewde. Dit kleurtje brengt heel mooi en geleidelijk aan en daarnaast is ook de kleur prachtig.
En tot slot Deep Red. Deze komt op de foto iets minder mooi over als dat hij daadwerkelijk was, want ik vind deze echt prachtig. Het komt niet voor dat ik zo enthousiast ben over een budgetlipproduct, dus dit is een wondertje!

Deze potloodjes van 2B zou ik echter aan iedereen kunnen aanraden. Ze brengen heel fijn aan, er zijn mooie kleuren, voelen niet vettig aan en zijn daarnaast ook nog eens matte. Voor mij zijn alleen Soft Raspberry en Deep Red geschikt en deze gebruik ik érg graag!

2B Matte Lips Pencils - €4.00 per stuk.

16 opmerkingen

 1. Vooral de laatste kleur vind ik heel erg mooi! De eerste is inderdaad te licht en te barbie achtig. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soft raspberry vind ik echt heel erg mooi ogen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had niet gedacht dat ze zo mooi zouden aanbrengen voor een budgetmerk! Soft Raspberry wil ik zelf ook eens gaan proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende deze nog helemaal niet. Ze zien er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de tweede en derde kleur erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow de rode is inderdaad wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleurtjes dit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de tweede en derde kleur erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De laatste kleur is heel erg mooi!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oooeh ik vind de eerste en tweede kleur echt geweldig bij u staan
  de derde kleur ook wel ze, maar persoonlijk heb ik t meer voor de eerste twee

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleurtjes. Ik hou van matte lipproducten!

  BeantwoordenVerwijderen