8 Cadeau ideeën voor mannen en vrouwen

Niet iedereen is een liefhebber van make-up, en hoewel ik een tijdje geleden vijf oogschaduw palettes liet zien om absoluut op je verlanglijstje te zetten is het ook leuk om eens wat anders te krijgen als een lipstick, oogschaduw of nagellak. Het is tevens altijd een kunst een uniek cadeautje voor de mannen te vinden. Ik heb een aantal cadeaus op een rijtje gezet voor zowel mannen als vrouwen.

Te beginnen met mijn favoriet; de Minipresso. Dit is een klein koffie apparaat wat je onderweg mee kan nemen. Hij komt tevens met een kopje om je koffie na het zetten meteen op te kunnen drinken. Ideaal voor zowel mannen als vrouwen op een lange dag! 

Het Whisky Wedge glas wordt steeds bekender en is een goede keuze voor de whiskyliefhebbers. De whisky wordt gekoeld en het ijs smelt niet zo snel als bij reguliere ijsklontjes. Daarnaast ziet het er ook nog eens erg interessant uit.
Voor liefhebbers van reizen is de wereldkaart om te krassen een mooi stukje wanddecoratie. Leuk voor individuelen, maar ook voor koppels met een voorliefde van het verkennen van de wereld.

Om nog even door te gaan over het reizen; de Travallo. Deze kennen we allemaal inmiddels wel, want ook in beautyland is hij erg populair. Dit is een onwijs handig verstuivertje om mee te nemen op reis. Je hoeft er namelijk niet veel ruimte voor in te leveren en kunt zo toch een lekker geurtje mee nemen.
Twee van mijn favorieten gecombineerd; eekhoorns en thee. Dit thee-eitje is érg leuk voor dierenliefhebbers. Ik hoop dat hij er snel in een ander kleurtje komt, want dan wil ik hem zelf ook érg graag. 

Polaroids zijn natuurlijk erg in, maar ook gewone foto's blijf ik erg leuk vinden. Dit is een draadloos apparaat wat je foto's rechtstreeks vanaf je telefoon kan printen. Ideaal voor onderweg! Ook leuk om zo een persoonlijke ''postcard'' vanaf vakantie te sturen.
Persoonlijk vind ik het erg fijn als dingen in dezelfde verhouding zijn, en daarvoor is deze snijplank perfect. Hij wordt ook wel de OCD chef snijplank genoemd doordat je exact kan bekijken of alles gelijk is.

Tot slot de DIY Mood Light. Ik zie steeds vaker letters met lichtjes of lichtbakken tegenkomen, en ook bij deze kun je zelf kiezen welke tekst of figuren je wilt laten schijnen.

Wat mij betreft genoeg leuke ideeën voor cadeautjes, en er zijn er nog veel meer te vinden!

14 opmerkingen

 1. Leuke items. Van die hebbedingen die wel handig zijn, maar die je ook niet persé mist haha. Prullaria zou mijn vriend zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kaart heb ik al, het mood light lijkt me ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, die wereldkaart ga ik voor mezelf kopen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items, vooral de wereldkaart lijkt mij erg leuk :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke cadeau ideetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een super leuke ideeen zeg! voor mannen kan je ook goed shoppen bij trendhim.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kende ik niet. Is ook niet mijn ding, teveel punk!

   Verwijderen
 7. Ik ben verliefd op het thee-ei en de kaart.

  BeantwoordenVerwijderen