GIVEAWAY! Mr & Mrs Muursticker

Iets wat jullie wellicht nog niet van mij weten, is dat ik sinds kort samen met mijn vriend een eigen webshop heb opgericht; The Sticker Corner. Hier vind je een ruim assortiment aan interieurstickers, voor bijvoorbeeld de slaapkamer, badkamer en woonkamer, maar ook gepersonaliseerde cadeau-artikelen zoals handdoeken en bedrukte fotoborden. Dit is één van de redenen waarom ik het bloggen even op een lager pitje heb moeten zetten. Nu ik toch weer drukker bezig ga met het bloggen leek het mij erg leuk om een winactie voor jullie online te zetten.

Ik geef daarom deze MR & MRS sticker van 1.60 meter breed weg in de kleur zwart. Ontzettend mooi voor boven het bed, en ook érg leuk om cadeau te doen aan iemand anders voor de kerstdagen. Je hoeft dus niet alleen voor jezelf mee te doen, je mag ook voor iemand anders mee doen!

Verplichte stappen (wordt gecontroleerd):
- Volg mij via Bloglovin en like dit bericht.
- Laat een duidelijke reactie achter waarin je vermeld dat je meedoet en welke stappen je hebt voltooid. Laat tevens je e-mail adres achter zodat ik contact met je kan opnemen indien je hebt gewonnen!

Extra stappen voormeer kans:
+2 Like de Facebookpagina van The Sticker Corner.
+1 Like de Facebookpagina van Elegantic. 
+1 Volg mij via Instagram.

Meedoen kan tot en met 8 december vanuit Nederland & België.

10 opmerkingen

 1. Wat leuk dat jullie een eigen webshop hebben met muurstickers. Ik doe natuurlijk graag mee. Ik volgde je al op BL en heb het bericht gesaved. Ik volg jullie nu ook via FB en heb de pagina geliked. Mijn e-mail is bylonneke@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! =D Ik doe mee. Ik volg je al langer op Bloglovin' en mijn e-mailadres is silkeblogs@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke winactie, ik volgde je al een tijd op bloglovin', liked al op facebook via Ina Willems en volg je op instagram via ohsnapitsina.
  E-mail: ohsnapitsina@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat jullie een webshop hebben. Ik vind de Mr & Mrs sticker heel gaaf alleen zou hier niet staan. Ik kom snel kijken bij jullie in de webshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat jullie een webshop hebben, ik ga zeker eens een kijkje nemen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooh zo leuk zeg! aangezien ik net ga samen wonen met mijn vriend is dit wel ideaal :D
  ik volgde je al op blogloving, fb en instagram
  dus nu volg ik de webshop ook op fb en heb ik je bericht geliked :) ik doe zeker mee
  mijn emailadres is polishedcats.blog@gmail.com

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hallo,
  ik ben alle stappen + extra stappen doorgaan. ( de meeste had ik al gedaan )
  email: jayleer6@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh wat een geweldige muursticker is dit, wauw! Zo gaaf ook dat je vriend een webshop vol ermee heeft ♥ Ik zou hem heel graag willen winnen, ik volg jullie beide op FB en jou op Instagram. Ook heb ik 'm gesaved op bloglovin, waar ik je al een tijd volg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die is leuk! Ik doe heel graag mee. Ik heb overal geliked (Instagram paramara1982) paramara1982 [at] gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen