Les Merveilleusses Ladurée Fard à Joues Rose Blush

Vanaf het moment dat ik achter het bestaan van Ladurée kwam, was ik verkocht. Niet op hun populaire Macarons, maar op de make-upproducten; met één in het bijzonder; de blushes. Veel van hun blushes zijn vormgegeven als bloemen en bloemblaadjes en dat vind ik ontzettend mooi. Op Sephora kwam ik de Fard à Joues Rose Blush tegen toen ik een bestelling wilde plaatsen, waardoor ik deze meteen mee heb besteld.

Dit is eigenlijk een mini variant van de originele blushes, maar daardoor vind ik hem juist zo leuk. Het is tenslotte een product die je meer voor de sier hebt dan voor het gemak wat hij brengt. Daar ging ik althans in eerste instantie niet van uit!

Maar ondanks dat vind ik de vormgeving werkelijk prachtig. Allereerst het doosje waarin de blush komt, maar ook de blush zelf. Het doosje vind ik zo mooi door de lichtroze kleur in combinatie met het goud en de subtiele bloemetjes. Daarnaast is het ronde doosje perfect voor de bloemetjes en straalt het veel luxe uit.
Want hoe mooi is het om dit pareltje uit je kast te kunnen toveren? Ik vind het bloemetje onwijs mooi en kan er alleen al van genieten om naar te kijken. Dat is dan ook wel een beetje waarom je dit product aan zou moeten schaffen; omdat hij er zo mooi uitziet. 

Ik kocht hem in de kleur Eugénie en bij deze kleur zie ik weinig pigment. Zowel met mijn vinger als wanneer ik hem met een kwast aanbreng. Nu moet ik zeggen dat het met een kwast iets beter gaat, heel veel scheelt het helaas niet.
De blush geeft wel een beetje pigment af, en mocht je echt veel resultaat willen zien moet je de bloemblaadjes kapot maken. Dat is iets wat ik persoonlijk ontzettend zonde vind en daarom dus ook nooit zou doen. 

Maar als je een beetje voorzichtig doet geeft deze blush een hele mooie, lichtroze kleur af. Het kost even moeite en je moet vooral érg voorzichtig doen, Daarnaast is hij het geld wat mij betreft zeker waard, alleen al om de vormgeving van het product!

Les Merveilleusses Ladurée Fard à Joues Rose Blush - €31.00

18 opmerkingen

 1. Wow dit ziet er zo zo mooi uit, lijkt me zonde om te gebruiken haha.
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie wat een mooi product! Jammer dat het niet zoveel pigment geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtig product! Ik zou het niet eens durven gebruiken omdat het zo mooi is, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik begrijpen! Het is ook absoluut zonde.

   Verwijderen
 4. Oh wat mooi! Wist niet dat ze ook make-up hadden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heh? Wat? Mooi! Ik dacht eerst dat dit een DIY was met een bloemetje in een potje haha! Te gek product! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad een apart product, maar wel érg leuk!

   Verwijderen
 6. Wat apart zeg, ziet er heel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Na wat jammer zeg! Het uiterlijk is geweldig, maar dat is het dan dus ook eigenlijk. Wel mooi voor op je make-up tafel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wooow het ziet er super mooi uit
  het zou idd zonde zijn om het kapot te maken voor pigment
  dan maar voorzichtiger zijn, ik vind het kleurtje alvast geweldig

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een tof product! Ik vind de blush er erg mooi uitzien. Toch vind ik het jammer dat er niet wat meer pigment vanaf komt :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een prachtige Blush ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw dit is wel een heel bijzonder product! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij is zo mooi! Inderdaad alleen al om hoe 'ie eruit ziet vind ik 'm het geld waard. Wat een pareltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een pareltje zeg bijna zonde om te gebruiken wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtig product! Ik snap je heel goed, ik zou hem ook zeker niet stuk maken voor meer pigment...

  BeantwoordenVerwijderen