LUSH Father Christmas

De LUSH reviews zien jullie de afgelopen tijd weer steeds meer op mijn blog. Ik ben nou eenmaal dol op de kerstcollecties, waardoor ik wederom dit jaar flink heb ingeslagen. Met producten die ik voorgaande jaren ook al heb geprobeerd, maar ook met nieuwe producten. Eén van die producten is Father Christmas, en hoewel hij al wel vaker in het kerst assortiment heeft gezeten had ik hem nog niet eerder geprobeerd.

Maar elk jaar is er weer plek voor iets nieuws, en bij het zien én vooral ruiken van Father Christmas was ik helemaal om. Deze bath bomb in de vorm van de kerstman hemzelf vond ik zo leuk doordat hij zo eenvoudig is. Hij is heel simpel, maar daardoor juist zo schattig.

En ook de geur is door zijn eenvoud zo lekker. Father Christmas is een hele warme geur wat mij betreft, terwijl hij juist beschreven staat als de zoete geur van suikerspinnen. Ik vond hem persoonlijk meer naar vanille met een vleugje kruiden ruiken en totaal niet naar zoete suikerspinnen.

Maar naast dat bedriegt de bruisbal je ook qua uiterlijk! Ik verwachtte een zoetroze kleurtje in mijn bad, maar wat het resultaat was -was een kerstboomgroen bad. Een leuke verrassing die erg goed past bij de kerstdagen.

De combinatie van de geur en het schuim zorgt dit product voor een heerlijk bad. Zowel voor de warmere als koudere seizoenen, want ondanks de vorm is de geur niet per definitie gebonden aan één speciaal seizoen.

Ik vind het absoluut een aanrader, en weet dat ik dit product zeker opnieuw zou aanschaffen mocht hij volgend jaar weer terug keren in de collectie. Zonde dat ik er nog niet eerder kennis mee had gemaakt!

LUSH Father Christmas - €5,95

15 opmerkingen

 1. Ik heb deze nog niet gehad, maar hij ruikt idd wel heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke! Ik hou wel van vanille en kruidige geuren dus misschien dat ik deze ook even ga halen deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh vanille klinkt goed! Ik ben hier wel benieuwd naar, zou ook verbaasd zijn als mijn bad opeens groen werd ;)
  Ik heb laatst die Peeping Santa gekocht, en die ruikt ook heerlijk! En daar krijg je een knalrood bad van haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, hij ziet er zo grappig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig dat het water groen werd! Hij ziet er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige vormgeving en de geur lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er echt super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij ziet er echt heel leuk uit. De geur lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ziet ie er leuk uit zeg , ik ben benieuwd hoe die in het echt ruikt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet ie er leuk uit! Ik heb deze nog nooit gehad, maar hij klinkt wel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat hij zo verrassend is! Ik vind hem ook erg lekker in bad, maar ik vind hem toch altijd wel erg naar Snow Fairy ruiken. Grappig dat dat zo kan verschillen!

  BeantwoordenVerwijderen