LUSH The Icing On The Cake Roulade

De LUSH winter collectie van dit jaar brengt mij al helemaal in kerstsferen. Producten in de vorm van kerstmannen, sneeuwpoppen en zelfs in de vorm van roullades. The Icing On The Cake roulade is dan ook een volledig nieuw product van LUSH. Zo zijn sommige producten namelijk terugkomers van voorgaande jaren, zoals de populaire Snow Fairy. Zelf vind ik het echter leuk om steeds de nieuwe producten uit te proberen, waardoor deze roullade al snel in mijn winkelmandje terecht kwam.

Hoewel het zeepje er ook daadwerkelijk uit ziet als een stukje roullade vind ik het niet de meest smakelijke vormgeving. Het idee is leuk, maar het ziet een beetje vreemd uit. Ik moet ook zeggen dat ik hem er in de webshop van LUSH iets mooier vond qua kleuren en vorm dan het stukje wat ik zelf heb ontvangen. Op de webshop leek het allemaal wat zoeter en frisser.

Maar desondanks dat gaat het uiteindelijk om de werking van het product. Voorheen gebruikte ik graag de Rockstar en Honey I washed the kids zepen, maar deze zeep is zeker een vernieuwend product waar ik mij ook in kan vinden. Het heeft dezelfde werking als de andere zepen en maakt mijn handen schoon en zacht, en daarnaast is de geur ook fantastisch.
Dit stukje zeep is op basis van cacaoboter en zit vol met amandelmelk en kastanjepuree. Tevens zit er verse sinaasapel, limoen en citroenschil in verwerkt. Hoewel er vooral zoete bestanden in zijn verwerkt vind ik hem absoluut niet zoet ruiken. Fris is hij wel, maar wat ik vooral ruik zijn de amandel en kastanjenoten. 

De vormgeving is misschien niet alles, het product werkt wel ontzettend fijn. Ik ben er meer dan tevreden over en hoop dat deze geur nog eens terug zal komen in een ander jasje. Dan zal ik hem zeker weer aan gaan schaffen!

The Icing On The Cake Roulade -  €7.95

22 opmerkingen

 1. Deze ziet er erg lekker uit, Lush doet het altijd goed! Ik ben benieuwd naar de geur!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit had er met een betere vormgeving zoveel schattige kunnen uitzien vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een grappig product haha! Leuk om te zien! Ik ben erg benieuwd naar deze geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een bijzonder product zeg! Ziet er inderdaad echt uit als een stukje roullade. Snap wel dat je het er niet heel erg smakelijk uit vind zien maar toch knap dat ze dat zo precies na hebben kunnen maken. Ik ben benieuwd hoe die ruikt want het klinkt erg lekker. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou hem zeker gaan ruiken! Hij is echt heerlijk.

   Verwijderen
 5. Speciale vormgeving inderdaad! Gelukkig is de geur wel heel lekker :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat uiterlijk hihi! Ik gebruik alleen nooit zeep in die vorm, ik ben meer van het gemak haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is ook makkelijk inderdaad, maar ik vind de geuren van vaste zeep over het algemeen lekkerder.

   Verwijderen
 7. Ik moet nog steeds eens een product van Lush aanschaffen, lijkt me heerlijk! Ziet er apart uit, dit item.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er super uit!
  xx
  http://www.thenewpersonalassistant.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij ziet er inderdaad niet heel smakelijk uit (gelukkig is 'ie niet om op te eten), maar de geur lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er best grappig uit haha !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik moest gelijk aan een plaatje Gelderse gekookte worst denken toen ik de foto zag haha. Dus ik zou het zelf niet zo snel kopen, maar misschien als de geur heel lekker is wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn vriend had dezelfde vergelijking! De geur is wel echt geweldig, dus daar moet je het vooral voor doen.

   Verwijderen
 12. Ik vind het er appart uitzien, maar de geur lijkt mij heerlijk :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah hij lijkt me heerlijk! Ik heb niet heel vaak Lush badproducten, maar richting de kerst hebben ze zoveel fijne dingen dat ik dat vaak niet kan weerstaan haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha oei het is precies iets om op te ten :p Maar als hij ontzettend fijn werkt dan kijken we daar niet meer naar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hahah wow dit is echt een onverwachte vormgeving van Lush.. Ben wel benieuwd naar de geur! En op je foto's lijkt het inderdaad een hele romantische Gelderse gekookte worst ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit ziet er naar mijn mening te echt uit, haha :') ik vind de kerstcollectie van Lush verder wel echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hmmm wat apart haha ziet er wel een beetje gek uit!

  BeantwoordenVerwijderen