LUSH Nightwing Shower Jelly

Het is nog niet zo relatief lang geleden dat ik voor het eerst kennis heb gemaakt met de Shower Jellys van LUSH. Ik denk dat dit inmiddels een jaar of twee is, want toen kocht ik voor het eerst Sweetie Pie. Een shower jelly met dezelfde zoete geur als die van de Comforter bubble bar. Ik vond dit een geweldig product en sindsdien zijn er al veel meer shower jellys uitgebracht. De nieuwste collectie van LUSH heeft er ook een aantal, waaronder Night Wing; een shower jelly in de vorm van een vleermuis.

Nightwing sprak mij onmiddelijk aan, en vooral na het zien van een review uit Amerika was ik ervan overtuigd dat ik deze wilde. Toevallig had mijn moeder hem toen al besteld als een cadeautje, dus dat kwam als een érg leuke verrassing.

Nightwing ziet er al leuk uit als het doosje dicht zit, doordat de paarse gel een beetje langs de verpakking is gegleden, en is daarna ook onwijs leuk als je hem eruit haalt. Dit is ook een perfect product voor kinderen, ik weet zeker dat ze het leuk vinden om hier mee te spelen onder de douche.
Nu is het echter zo dat de geur van Nightwing wat minder geschikt is voor kinderen, maar sweetie pie zou bijvoorbeeld perfect zijn. Nightwing ruikt echter wat sterker, maar toch is hij fris waardoor ik hem erg aangenaam vind. Er zit namelijk een beetje limoengras in gemixt met een aantal andere, interessante geuren.

De geur omschrijven is dan ook lastig, je kunt hem het beste gewoon even zelf gaan ruiken in de winkel. Ik vind het een heerlijke geur en gebruik hem graag onder de douche. Nightwing gebruik ik in één geheel, maar je kan hem ook in stukjes snijden en steeds een klein stukje gebruiken. Hij zorgt voor behoorlijk wat schuim en maakt de huid heerlijk zacht.

LUSH Nightwing Shower Jelly - €6.95

8 opmerkingen

 1. Hij ziet er echt fantastisch uit! Ik heb hem in de winkel even geroken, en ja: hij ruikt echt heel lekker =D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het leuk dat ze hem in een vleermuisvorm gegoten hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK ben hier wel benieuwd naar, het ziet er in iedergeval goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze erg lekker ruiken! En het is niet alleen voor kinderen een leuk product haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een erg fijn product. Ik heb nog nooit wat gebruikt/gekocht van lush. Toch eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hah, hij ziet er echt grappig uit, dat vleermuisje! Ik heb liever een liquid-versie als het op douche producten aankomt, dus denk niet dat ik deze ga aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is echt lekker hé! Alleen jammer dat 'ie zo afgeeft haha. Vind de geur zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen