Make-Up Studio Eyeshadow Vintage Rose

Van Make-Up Studio zien jullie regelmatig reviews langskomen, en hoewel het de ene keer wat vaker is als de andere keer komt het merk vanzelf weer voorbij op mijn blog. Ze hebben namelijk fantastische producten en blijven deze ook uitbrengen. Bijvoorbeeld de Banana Powder waar ik pas een artikel over schreef. Hier ben ik nog steeds erg blij mee, en ik heb ook al weer een nieuwe favoriet van het merk; de nieuwe baked eyeshadow in de kleur Vintage Rose.
 
Sinds een tijdje ben ik al duidelijk bezig geweest met het overgaan van felle kleuren naar neutrale kleuren, omdat ik dit gewoonweg mooier vind staan en passender vind bij mijn leeftijd. Blauw, paars of groen zie je niet meer op mijn oogleden, want hoewel het leuk kan zijn vind ik het voor mij niet alles.

Wat je wel veel ziet zijn natuurtinten als bruin, burgundy en natuurlijk is roze ook altijd welkom. Tinten die neutraal zijn of een warme uitstraling geven vind ik erg mooi. Ik draag tenslotte over het algemeen een wat fellere lipkleur en dan vind ik het wel zo mooi dit af te stemmen door mijn oogschaduw wat rustiger te houden.
Vintage Rose is één van de vier nieuwe Baked Eyeshadows van Make-Up Studio en is tevens mijn favoriet. Naast Vintage Rose zijn er de kleuren;
- Blue Steel
- Majestic Mauve
- Temting Taupe
Vintage Rose doet mij meteen denken aan Orgasm van Nars. De kleur komt heel erg overeen met deze welbekende blush, alleen is deze net een stukje subtieler. De oogschaduw is heel erg goed op te bouwen als het gaat om pigment en heeft ook een prachtige finish. De glitters vallen goed op, maar zijn niet te aanwezig.

En zoals ik gewend ben van Make-Up Studio is hij heel erg eenvoudig te blenden en ziet hij er ook op het ooglid erg mooi uit. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik weer erg tevreden ben over dit product!

Make-Up Studio Eyeshadow Vintage Rose - €17,90

8 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleur is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh heel leuk kleurtje
  ook makkelijk te dragen lijkt mij

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleur wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dit is echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf al is het een oogschaduw, volgens mij is hij multifunctioneel te gebruiken als een prachtige blush

  BeantwoordenVerwijderen